Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις της Χριστιανικής Στέγης Πατρών στην Ρίζα Ναυπακτίας

Για 57η χρονιά και φέτος η Κατασκήνωση «Τιβεριάδα» της Χριστιανικής Στέγης Πατρών στη Ρίζα Αντιρρίου, θα φιλοξενήσει αγόρια και κορίτσια, νέους και  νέες σε ένα μαγευτικό  ευλογημένο περιβάλλον στους πρόποδες της Παλιοβούνας (Κλόκοβας) Αιτωλοακαρνανίας, δίπλα στην θάλασσα.

Πάνω από 400 παιδιά και νέοι θα γευτούν και φέτος τη χαρά της ομαδικής ζωής, μαθαίνουν να ζουν μαζί, ψυχαγωγούνται με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό, προβληματίζονται και ευαισθητοποιούνται σε σύγχρονα θέματα και εκπαιδεύονται μέσα από πρωτότυπες ομαδικές δραστηριότητες και οικολογικές πρωτοβουλίες.

Κυρίως όμως μαθητεύουν στην τέχνη της αληθινής χριστιανικής επικοινωνίας μέσα στα πλαίσια της Ορθόδοξης Χριστιανικής και Ελληνικής Παράδοσης του τόπου μας.

Στις κατασκηνώσεις «Τιβεριάδα» εργάζονται τελείως εθελοντικά έμπειρα στελέχη με επιστημονική κατάρτιση αλλά κυρίως ορθόδοξο χριστιανικό ήθος. Διακονούν το σημαντικό, πολύπλευρο και πολυσχιδές έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, με την συνεχή ευλογία και την ολοπρόθυμη στήριξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Είναι τεράστια ευκαιρία για ένα παιδί να ζήσει μακριά από το θόρυβο και την αγχώδη ζωή της πόλης, κοντά στη φύση, με ευχαριστιακό και εκκλησιαστικό ήθος.

Για το φετινό καλοκαίρι προγραμματίζονται να λειτουργήσουν οι εξής κατασκηνωτικές περίοδοι:

Κατασκήνωση Κοριτσιών Δημοτικού

Δευτέρα 3  Ιουλίου  – Δευτέρα 10 Ιουλίου 2019

Κατασκήνωση  Κοριτσιών  Γυμνασίου – Λυκείου

Δευτέρα 10 Ιουλίου – Πέμπτη 20 Ιουλίου 2019

Κατασκήνωση Αγοριών Δημοτικού

Πέμπτη 20 Ιουλίου – Παρασκευή 28 Ιουλίου 2019

Κατασκήνωση Αγοριών  Γυμνασίου – Λυκείου

Παρασκευή  28 Ιουλίου – Τετάρτη 9 Αυγούστου 2019

Πληροφορίες Επικοινωνία – Δηλώσεις Συμμετοχής

Στα γραφεία της Χριστιανικής Στέγης Πατρών – Παντανάσσης 61-  Τηλ./Fax  2610279807      
Στα τηλέφωνα:6972553621 – 6976946564 (κατασκηνώσεις Κοριτσιών) και 6982610091 – 6978570929 (κατασκηνώσεις Αγοριών)
Στην ιστοσελίδα www.xsp.gr
Στo e- mail: xristianikistegi@gmail.com

Οι Εγγραφές γίνονται κάθε Τρίτη, Παρασκευή & Σάββατοαπόγευμα στα γραφεία της Χριστιανικής Στέγης Πατρών (Παντανάσσης 61, Πάτρα).

Προσοχή: Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More