Βασίλης Δήμας live

Στο party της Τσικνοπέμπτης, απόγευμα μετά τις 19.00 στο Rules Club/Live-Stage (Ρήγα Φεραίου 148-150) μαζί μας ο Βασίλης Δήμας!

Με πορεία στη στιχουργική έχει παραχωρήσει τραγούδια του που ερμηνεύονται από καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αλκαίος, η Λίτσα Γιαγκούση, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Ανέστης Μάντας, Γιώργος Μάης, Γιώργος Λιβάνης κ.α καθώς κι εκτελέσεις οργάνων ως μουσικός σε δίσκους καλλιτεχνών όπως ο Νίκος Κουρκούλης, η Πέγκυ Ζήνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Χρύσπα κ.α.

Αν και σχετικά νέος, κατάφερε σε διάστημα λίγων ετών, να έχει στο ενεργητικό του ως δημιουργός, 15 πλατινένιους και διπλά πλατινένιους μουσικούς δίσκους, καθώς και 2 χρυσούς δίσκους.

Ως επαγγελματίας τραγουδιστής, έχει ερμηνεύσει τραγούδια και έχει συνεργαστεί, κυρίως με τον Νότη Σφακιανάκη και τον Σταμάτη Γονίδη. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται επί σειρά ετών με τον Νότη Σφακιανάκη, ενώ έχει παράλληλα εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα και τώρα δίπλα στον Νίκο Μακρόπουλο.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More