Τσιρκοτσικνοπέμτη all day-Tzamala & Μπελάς band Live

Τσικνοπέμπτη παρτάρουμε όλη μέρα στο Μεγάλο μας Τσίρκο (Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου 14) με διπλό λάιβ!! “Tzamala” το μεσημεράκι κατά τις 15:00 και “Μπελάς band” γύρω στις 20:30.  Η κουζίνα μας θα είναι ανοιχτή κανονικά από τις 13:00 και με σουβλάκια που έχουν την τιμητική τους! Κρατήσεις δεν θα γίνονται.

Οι Tzamala είναι ένα νέο project παραδοσιακής ελληνικής-experimental μουσικής με κύριο στοιχείο τον αυτοσχεδιασμό. Ένα κρητικό λαούτο , drums , πλήκτρα , ένα ηλεκτρικό μπάσο , κρουστά από μπεντίρ και ταραμπούκα μέχρι cajon και bongos και πνευστά από σαξόφωνο μέχρι κλαρίνο και φλογέρα διανύουν ένα ταξίδι από την Κρήτη μέχρι την Θράκη με ενδιάμεση στάση στην Ήπειρο.

Έχουν ανοίξει το sold out Live της Ματούλας Ζαμάνη στην Πάτρα , και συμμετείχαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2018 έχοντας μεγάλη απήχηση από το κοινό και συνεχίζουν την δουλειά και τις προσεγμένες live εμφανίσεις τους.

Τζαμάλες λέγονται οι μεγάλες φωτιές που ανάβουν στα Ιωάννινα και στα γύρω χωριά στα γλέντια , ένα έθιμο που τηρείται και στην αποκριά τους.

Καίει η Τζαμάλα μέσα μας!

Σπύρος Γιακουμέλος – κρητικό λαούτο – φωνή
Χρήστος Κυριαζής – σαξόφωνο – φωνητικά
Θωμάς Αντωνόπουλος – κρουστά
Γιώργος Τριανταφύλλου – μπάσο – φωνητικά
Θύμιος Παπαδούλας – drums

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More