Τρύγος Μαυροδάφνης 2019

”…Γιατί, θυμούμαι, το μυστήριο τούτο με τυράννησε πολύ – πώς μπορεί να γίνει το σταφύλι κρασί – μονάχα ο Άγιος Αύγουστος μπορούσε να κάμει ένα τέτοιο θάμα· κι έλεγα: Αχ, να τύχαινε να τον συναπαντήσω μια μέρα στο αμπέλι που είχαμε απόξω από το Μεγάλο Κάστρο και να τον ρωτήσω να μου πει το μυστικό. Τι ‘ναι το θάμα τούτο δεν καταλάβαινα. Η αγουρίδα γίνεται σταφύλι, το σταφύλι γίνεται κρασί, το κρασί το πίνουν οι ανθρώποι και μεθούνε· γιατί μεθούνε; Όλα αυτά μου φαίνουνταν μυστήρια φοβερά…”. Αναφορά στον Γκρέκο, Νίκος Καζαντζάκης Και να που πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος… Και οι αγουρίδες γινήκανε σταφύλια ζουμερά, πεντάγλυκα, που μας περιμένουν να τα τρυγήσουμε.

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 7:00’ τα χαράματα, να έρθετε στο Κτήμα της ACHAIA CLAUSS, για να μοιραστούμε την μαγική εμπειρία του 158ου τρυγητού της Μαυροδάφνης. Για μία ακόμα χρονιά, να μοιραστούμε την ευφορία της επαφής με την μοναδική Φύση του Οινοποιείου και την χαρά της συμμετοχής σε αυτόν τον ιδιότυπο ”πόλεμό” μας. Μαζί μας κι εφέτος θα είναι ο Τσίλιας, το άσπρο άλογό μας, να μας βοηθάει στην μεταφορά των κοφινιών. Ελάτε όλη η οικογένεια, μικροί, μεγάλοι. Φορέστε κλειστά παπούτσια. Ντυθείτε με το καλό σας χαμόγελο. Για τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς!

Achaia Clauss Winery

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More