Τον Μάιο το Διεθνες street art festival Patras/ ArtWalk 4

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής των street artists στο 4ο Διεθνές street art festival Patras/ ArtWalk 4 που θα διεξαχθεί τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2019 στην Πάτρα  απευθύνει η  Art in Progress

Το κάλεσμα απευθύνεται στους  street artists που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών, σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτήρια της Πάτρας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και προσχέδια των έργων τους, από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 έως και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 ηλεκτρονικά, μέσω του site και των social media της Art in Progress .

Στόχος του 4ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 4 είναι η εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη, δημιουργώντας παράλληλα τα θεμέλια για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μίας οργανωμένης παρουσίας murals και street artists στην χώρα.

Τα αποτελέσματα του Open Call θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More