«Το ποδήλατο» του Μαρίνου Μαρσέλου

Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Μαρίνου Μαρσέλου «Το ποδήλατο» στo Bright Side (Φιλοποίμενος 45) την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: η Βίκυ Κρούσκα, φιλόλογος και η Βαρβάρα Χριστιά, ποιήτρια. Τη συζήτηση θα συντονίζει η Έφη Αναλυτή, πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας.

Περίληψη

«Ήταν τότε που η νιότη μας, η ρώμη μας, ίδια με μπουρίνι έμοιαζε και που μερικές φορές το ξεπέρναγε στο ξαφνικό του, στη δύναμη του, παράβγαινε μαζί του σαν ίσος προς ίσο, δεν σκιαζόταν, δεν σκιαζόταν, δεν δείλιαζε και για το έρωτα τον πραγματικό μπορούσε να φτάσει στην άλλη άκρη της γης γιατί εκεί ένοιωθε πως ήταν το γραφτό του κι εκεί θα’φτανε. Πόσο μακριά άραγε να πέφτει η άκρη της γης; Όσο μακριά και να πέφτει, στο μυαλό σου μέσα δεν μπορεί παρά να είναι, εδώ δα δίπλα σου, μακριά στην αγάπη δεν υπάρχει, τον γοργοπόδαρο Ερμή θα τον κέρδαγες αν έπρεπε να παραβγείς μαζί του. »

Είσοδος ελεύθερη

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More