Το καλύτερο σκίτσο για την προσπάθεια των ανθρώπων στην Υγεία

Οι άνθρωποι της Υγείας συνεχίζουν την προσπάθεια τους ενάντια στον κορωνοϊό βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους και αυτό είναι το καλύτερο σκίτσο για τον αγώνα τους.

Οφίλος μου νοσηλευτής σε Στεφανιαία Μονάδα Θανάσης Μακρής, συνεχίζει μαζί με όλους τους ανθρώπους της Υγείας τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό για να είμαστε υγιείς. Μαζί με τον αγώνα ποστάρει και στο facebook και αυτήν τη φορά η ανάρτησή του είναι το λιγότερο υπέροχη και ενδεικτική της προσπάθειας που καταβάλλουν όσοι εργάζονται στον τομέα της Υγείας.

Αυτό το τόσο τρυφερό και αισιόδοξο σκίτσο εξηγεί πολύ απλά πώς δίνουν δύναμη στους ασθενείς του κορωνοϊού βάζοντας την δική τους υγεία σε κίνδυνο.

Το αρχικό σκίτσο είναι της Mahnaz Υazdani και δεν είναι το μόνο που ασχολείται με τους ανθρώπους της Υγείας που παλεύουν με τον κορωνοϊό. Στη σελίδα της στο facebook έχει αναρτήσει και άλλα σκίτσα. Η Yazdani aσχολείται με το σκίτσο και το animation και είναι σκηνοθέτης. Είναι ακόμα μια Ιρανή καλλιτέχνις που ξεχωρίζει με την ευαίσθητη ματιά της. Να τονίσουμε ότι το Ιράν ήταν από τις πρώτες χώρες που είχε τεράστια εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η σκιτσογράφος και σκηνοθέτρια Mahnaz Yazdani

Δείτε και αυτά τα σκίτσα της υπέροχης Mahnaz για την μάχη ενάντια στον κορωνοϊό με τις νεφέλες στα αγγλικά -όπου υπάρχουν.

Πηγή : https://www.athensvoice.gr/

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More