Το απόλυτο viral βίντεο

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει ένα αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μία παραλία της Νότιας Καρολίνα, κρατώντας ένα τεράστιο ψάρι που μοιάζει με καρχαρία.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter πριν από 3 ημέρες και έχει μέχρι στιγμής 14,2 εκατομμύρια προβολές, αναρτήθηκε από τον χρήστη @trackingsharks από την παραλία Μιρτλ Μπιτς στην Καρολίνα. Στην λεζάντα γράφει: «Ξέρει κανείς τι είδος πουλιού είναι και εάν κρατάει καρχαρία;».

Στο βίντεο, διακρίνεται πεντακάθαρα το τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μια παραλία γεμάτη με αμέριμνους κολυμβητές, να κρατά στα πόδια του ένα μεγάλο ψάρι.
Ψαραετός το πουλί, σύμφωνα με ειδικούς

Αετός εκνευρίζεται με κρυφή κάμερα -Την αρπάζει με τα νύχια του και εξαφανίζεται [βίντεο]

 

Κάποιοι ειδικοί που είδαν το βίντεο διαπίστωσαν πως το τεράστιο ψάρι δεν ήταν στην πραγματικότητα καρχαρίας αλλά ένα ladyfish, που ανήκει στο είδος των ακτινοπτερυγίων και μπορεί να μεγαλώσει μέχρι και το 1,5 μέτρο, με αιχμηρά δόντια και ραχιαίο πτερύγιο. Το πουλί είναι ψαραετός, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπάρετ, έναν παρατηρητή πουλιών που διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο Twitter, του Manhattan Bird Alert.

Πάντως, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήρισαν το βίντεο ως «το πιο ωραίο πράγμα που είδαν στο Twitter» και έλεγαν πως το πουλί αξίζει να κάνει μία εμφάνιση cameo σε μια επερχόμενη ταινία με καρχαρίες.

Πηγή: iefimerida.gr –

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More