Της μάνας σου … η σύνταξη

Με επιτυχία συνεχίζεται η παράσταση στις «Γραμμές Τέχνης» από την ομάδα «Είδωλο»

Τη σύγχρονη κωμωδία της Μαρίας Ν. Κίτρα «Της μάνας σου … η σύνταξη» παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα «Είδωλο» στο θέατρο “Γραμμές Τέχνης” σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Καραχάλιου.

Τα οικονομικά της οικογένειας είναι σε μαύρα χάλια μια και χρωστάνε και ένα σωρό δόσεις στην τράπεζα για το απλήρωτο στεγαστικό τους δάνειο. Η μόνη λύση, είναι να φέρουν, ο Γιώργος τον πατέρα του τον Κώστα, και η Μαρία τη μητέρα της την Κούλα να ζήσουν μαζί τους για να τους βοηθάνε οικονομικά. ΚΑΝΕΙΣ όμως απ τους δύο δε θέλει κάτι τέτοιο, γιατί ο ένας δε συμπαθεί τον γονιό του άλλου. Να όμως που τελικά για κάποιους λόγους βρίσκονται στο σπίτι τους… Κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Στην ιστορία εμπλέκονται ο καρδιολόγος κύριος Αντρέας Καρδούλας, η γυναίκα που βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού η Χριστίνα, η καλύτερη φίλη της Μαρίας, η Τούλα και η κυρία Χρεωστίδου, που παίρνει συνέχεια τηλέφωνο για την εξόφληση των δόσεων!

Συμμετέχουν:  Δημήτρης Κοντογιαννάτος- Γιώργος, Κωνσταντίνα Μαντζαβίνου – Μαρία, Πέγκυ Σφαέλου – Κούλα, Δημήτρης Σαρρής – Κώστας, Αφροδίτη Κωστοπούλου – Λίτσα, Μάριος Παπαχριστόπουλος – Peter, Μαρία Γιαννοπούλου- Kristina, Κωνσταντίνος Καμινάρης –Ανδρέας, Μίλτος Στεφανάτος – Τούλα, Κατερίνα Κατσαρέλη –Χρεωστίδου, Γιώργος Πουλιάσης – Anonymous, Άκης Πατρινός – Κάπου ανάμεσα.

Ημερομηνίες παραστάσεων:20, 24,25,26,27, και ώρες Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:30 και Κυριακή 20:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984035043.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More