Τι σημαίνει ο νέος όρος zumping στις σχέσεις ;

Η πανδημία και τα μέτρα πρόληψης που για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού μας έκαναν να αναζητήσουμε νέους τρόπους για πολλά πράγματα. Από τη δουλειά από το σπίτι και την κυκλοφορία με ειδική άδεια μέχρι το πώς θα λειτουργούμε στις σχέσεις μας. Πέρα από το προφανές που είναι ο περιορισμός της σεξουαλικής δραστηριότητας -ειδικά για εκείνους που ήταν μόνοι πριν την καραντίνα ή δεν μένουν με το ταίρι τους- δημιούργησε και την ανάγκη για νέους όρους. Ένας από αυτούς είναι και το Zumping.

Zoom Breakups | Zumping | Know Your Meme

Πώς προέκυψε; Από την διάθεση κάποιων να χωρίσουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αντί να περιμένουν να το κάνουν δια ζώσης, μπαίνουν στο Zoom και δίνουν τέλος στη σχέση τους. Τον όρο Zumping επινόησε η βρετανική The Guardian σε μια προσπάθεια να εντάξει και τα FaceTumped και Housepumped για όσους χωρίζουν μέσω FaceTime και Houseparty. Ωστόσο, επικράτησε το πρώτο αφού η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις μέρες της καραντίνας.

When heartbreak meets Zoom: Confinement leads to new phenomenon of ...

Ήταν πολλοί αυτοί που επέλεξαν να κάνουν zumping χαλαρώνοντας στον καναπέ του σπιτιού, πιθανότατα με ένα ποτήρι κρασί, γνωρίζοντας ότι για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες, δεν πρόκειται να πέσουν πάνω στους πρώην.

Madata.GR - H καραντίνα έφερε το zumping στις σχέσεις - Τι ...

Πηγή : https://www.madata.gr

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More