Θερινές σπουδαστικές συναυλίες του ωδείου της Πολυφωνικής

Αρχίζουν το Σάββατο 1η Ιουνίου, οι θερινές σπουδαστικές συναυλίες του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’ [Κορίνθου 280].

  Συγκεκριμένα, το Σάββατο το βράδυ στις 8.30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των τάξεων κιθάρας, του καθηγητή Γιώργου Αθανασακόπουλου και μαντολίνου, των καθηγητών Τέτης Ζέρβα και Σωτήρη Γκλαβά.

  Την Κυριακή το πρωί στις 11.30, θα γίνει η παρουσίαση των σπουδαστών πιάνου, τάξεων των καθηγητριών Λούσης Χριστοδούλου και Αγγελικής Κυριακοπούλου, κιθάρας, τάξεων των καθηγητών Ανδρέα Μπένου και Χρήστου Τσαϊλάκη, ακορντεόν, τάξης του καθηγητήΑπόστολου Τσέφου και σαξοφώνου- κλαρινέτου, τάξης του καθηγητή Γιώργου Μπουρδόπουλου. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η καθηγήτρια Μαρίνα Μυλωνά.

 Τέλος την Κυριακή το βράδυ στις 8.30, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των σπουδαστών βιολιού, τάξεων των καθηγητριών Λιλής Αγγιούς και Λάουρας Λούκα, φλάουτου, του καθηγητή Σέργιου Σοϊλέ και σαξοφώνου- κλαρινέτου, του καθηγητή Γιώργου Μπουρδόπουλου. Στο πιάνο θα συνοδεύσει και πάλι η καθηγήτρια, Μαρίνα Μυλωνά.

 

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More