Θεατρικό εργαστήρι «Πλατφόρμες αβίαστης θεατρικής δημιουργίας» με τον Κώστα Γάκη

Ένα εργαστήρι θεάτρου, αφήγησης ιστοριών και ανθρώπινης συνεύρεσης από τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και μουσικό Κώστα Γάκη.

Από 22 Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή 16.00-20.00 στο θέατρο act.

Το θέατρο act με πολλή χαρά παρουσιάζει ένα μοναδικό θεατρικό εργαστήρι με τον Κώστα Γάκη, έναν από τους πιο αγαπημένους φίλους και συνεργάτες του act.

Στο εργαστήρι αυτό θα διερευνηθεί με τρόπο παιγνιώδη και αυθόρμητο η δυνατότητα να μετεξελιχθούν κείμενα, ιστορίες, αφηγήσεις, όνειρα , μύθοι και τραγούδια σε θεατρική δράση σύμφωνα με τις αρχές του σωματικού και αφηγηματικού θεάτρου.

Παράλληλα ο Κώστας Γάκης θα μοιραστεί ορισμένες χρήσιμες ασκήσεις, ζεστάματα και θεατρικά παιχνίδια δικής του σύλληψης που βοηθούν στην απελευθέρωση των εκφραστικών μέσων και ενισχύουν την ομαδικότητα, τον αυθορμητισμό και την αβίαστη συμμετοχή.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μοιάζει σαν φυλή μαγικής συνέργειας, θεραπείας και απόδρασης από την σκληρή ή ανιαρή πραγματικότητα. Σε αυτή τη φυλή όλοι θα γίνουμε δάσκαλοι όλων, όλοι θα γίνουμε μαθητές όλων, όλοι θα συγκινήσουμε, θα εκπλήξουμε, θα αποδεχτούμε και θα υποδεχτούμε όλους .

Απευθύνεται και σε μη ηθοποιούς και σε ανθρώπους που τους αρέσουν οι ιστορίες των ανθρώπων και η ανθρώπινη ζεστασιά.

Το εργαστήρι περιλαμβάνει 4 τετράωρες συναντήσεις κάθε Παρασκευή απόγευμα. Μετά την τέταρτη συνάντησή μας θα ακολουθήσει παρουσίαση ανοιχτή σε κοινό. Στην παρουσίαση αυτή η ομάδα θα μοιραστεί δικά της κείμενα θεατροποιημένα αλλά και ποιήματα και διηγήματα πατρινών λογοτεχνών.

Θεατρικό εργαστήρι με τον Κώστα Γάκη στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Από 22 Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή 16.00-20.00

Διάρκεια εργαστηρίου: 16 ώρες (σε 4 τετράωρες συναντήσεις) με ανοιχτή παρουσίαση-παράσταση στο τέλος.

Κόστος εγγραφής: 100€

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στο diadelpoesia@gmail.com

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Πελοπόννησος, pelop.gr , thebest.gr, Τέταρτο, Άρωμα FM, happyweek.gr,  presspop.gr, patrasevents.gr, Sidoux café, Δίηχο, tempo24, Cafe Cinema, Συνδετήρας,  pelopolitismos.wordpress.com, The locals.gr, upfm, απτάλικο, jambacopy, locale, sinradio.gr, city cafe

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: GALAXY CITY CENTER HOTEL, NoiseBoxStudio, THE BESTNEWS, MONO

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More