Θεατρικό εργαστήρι με τον Κώστα Γάκη

«Πλατφόρμες αβίαστης θεατρικής δημιουργίας»

Ένα εργαστήρι θεάτρου, αφήγησης ιστοριών και ανθρώπινης συνεύρεσης από τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και μουσικό Κώστα Γάκη. Από 22/2 κάθε Παρασκευή στο θέατρο act.

Το θέατρο act με πολλή χαρά παρουσιάζει ένα μοναδικό θεατρικό εργαστήρι με τον Κώστα Γάκη, έναν από τους πιο αγαπημένους φίλους και συνεργάτες του act.

Στο εργαστήρι αυτό θα διερευνηθεί με τρόπο παιγνιώδη και αυθόρμητο η δυνατότητα να μετεξελιχθούν κείμενα, ιστορίες, αφηγήσεις, όνειρα , μύθοι και τραγούδια σε θεατρική δράση σύμφωνα με τις αρχές του σωματικού και αφηγηματικού θεάτρου.

Παράλληλα ο Κώστας Γάκης θα μοιραστεί ορισμένες χρήσιμες ασκήσεις, ζεστάματα και θεατρικά παιχνίδια δικής του σύλληψης που βοηθούν στην απελευθέρωση των εκφραστικών μέσων και ενισχύουν την ομαδικότητα, τον αυθορμητισμό και την αβίαστη συμμετοχή.
Απευθυνεται και σε μη ηθοποιους και σε ανθρωπους που τους αρεσουν οι ιστοριες των ανθρωπων και η ανθρωπινη ζεστασια.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μοιάζει σαν φυλή μαγικής συνέργειας, θεραπείας και απόδρασης από την σκληρή ή ανιαρή πραγματικότητα. Σε αυτή τη φυλή όλοι θα γίνουμε δάσκαλοι όλων, όλοι θα γίνουμε μαθητές όλων, όλοι θα συγκινήσουμε, θα εκπλήξουμε, θα αποδεχτούμε και θα υποδεχτούμε όλους .

Το εργαστήρι περιλαμβάνει 4 τετράωρες συναντήσεις κάθε Παρασκευή απόγευμα. Μετά την τέταρτη συνάντησή μας θα ακολουθήσει παρουσίαση ανοιχτή σε κοινό. Στην παρουσίαση αυτή η ομάδα θα μοιραστεί δικά της κείμενα θεατροποιημένα αλλά και ποιήματα και διηγήματα πατρινών λογοτεχνών.

Διάρκεια εργαστηρίου: 16 ώρες (σε 4 τετράωρες συναντήσεις) με ανοιχτή παρουσίαση-παράσταση στο τέλος.
Κόστος εγγραφής: 100€

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στο diadelpoesia@gmail.com

Από 22/2 κάθε Παρασκευή 16.00-20.00 στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More