Τhe Cotton Club – NYE Reveillon Party

A Night At The Cotton Club,
A Night To Remember…
OI.OI.2O2O
OO.O5
Royal Patras

Το κορυφαίο revellion για την υποδοχή του νέου χρόνου στη πόλη ανανεώνεται και γιορτάζει 5 χρόνια στον πιο επιβλητικό χώρο της πόλης μας το Royal Patras theater στο παλαιό πτωχοκομείο.

Η ομάδα του Cotton Club ετοιμάζει το πέμπτο revellion το οποίο αναμένεται να είναι και το πιο εντυπωσιακό μέχρι τώρα στο Royal έχοντας live καλεσμένους τους μοναδικούς Alcatrash όπως το 2016 στο πρώτο Cotton Club στο Επίκεντρο. Οι συνήθεις ύποπτοι της Mojo Live & του Lennon αλλά και τα παιδιά από το Playhouse Patras υποδέχονται φέτος στην ομάδα τους το Marmelada bar & την Παλιά Ταβέρνα “1923”.

Την βραδιά μουσικά θα ανοίξει ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων ραδιοφωνικός και μουσικός παραγωγός Nikos Maraveyas ταξιδεύοντας μας με τους δίσκους του ενώ εμείς θα λέμε “Καλή χρονιά” ανταλλάσσοντας ευχές και φιλιά με τζάζ και swing ήχους παρέα με κοκτέιλς και ζεστό κρασί σε ατμόσφαιρα ποτοαπαγόρευσης στην Νέα Υόρκη.
Οι συντοπίτες μας Alcatrash θα πάρουν τη σκυτάλη και θα στήσουν μια μεγάλη γιορτή με τα τραγούδια τους αλλά και τις κορυφαίες Ελληνικές και ξένες διασκευές σε ένα δίωρο χορευτικό live πρόγραμμα!
Αμέσως μετά οι κορυφαίοι Giannis Jovolos & Nikos Moschovakis θα
πάρουν τη σκυτάλη με όλες τις mainstream επιτυχίες!

Στις ισόγειες νεοκλασικές αίθουσες του παλαιού πτωχοκομείου θα υπάρχουν άνετα και μεγάλα Bar με γνωστούς Bar tenders από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης που θα μας σερβίρουν κορυφαία coctails και άλλα ποτά με την κατανάλωση του ποτού να είναι ελεύθερη! Στον πρώτο όροφο πλούσιοι μπουφέδες με ιδιαίτερες γαστρονομικές επιλογές θα σας περιμένουν για να σας κρατήσουν την όρεξη και το στομάχι γεμάτο για αυτή τη μεγάλη βραδιά!

Εξασφαλίστε την είσοδό σας, τη Ροτόντα σας, τον καναπέ σας, ή το πάσο σας για το μεγαλύτερο πάρτι Πρωτοχρονιάς πριν να είναι αργά!!

Η Προπώληση ξεκινάει τη Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στα:
Mojo Live
Lennon
Playhouse Patras
Marmelada
Παλιά Ταβέρνα “1923”

Για περισσότερες πληροφορίες & λεπτομέρειες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6972807170 & 6906495060.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More