Ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο Bright Side Study Room (Φιλοποίμενος 45) στις 18.30, προβολή ταινίας: Anime , “Ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων”

Η μικρούλα Τσιχίρο και οι γονείς της κατευθύνονται για το καινούριο τους σπίτι, όταν ο πατέρας της αποφασίζει να μπει σ’ ένα ερημικό δρομάκι για να πάει πιο γρήγορα. Το δρομάκι όμως οδηγεί σε μια πύλη που δε χωράει το αυτοκίνητο!

Κι ενώ η Τσιχίρο δεν θέλει να περάσει μέσα, ο πατέρας και η μητέρα της αποφασίζουν να περάσουν και έτσι φτάνουν όλοι μαζί σε μια άγνωστη και παράξενη πόλη. Εκεί οι γονείς της καταβροχθίζουν κάτι παράξενα φαγητά και μεταμορφώνονται σε γουρουνάκια.

Η Τσιχίρο περιπλανιέται στην πόλη φάντασμα και ψάχνει να βρει μια λύση για να λύσει τα μάγια. Το σκοτάδι πέφτει και μπροστά της εμφανίζεται ένας κόσμος με μάγισσες, πνεύματα, και άλλα περίεργα πράγματα. Εκεί γνωρίζει κι ένα περίεργο τύπο, το Χάκου, που θα την βοηθήσει να συνεχίσει τις έρευνές της.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More