Τα όνειρα δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα (video)

Κυριακή, 22 Μαρτίου, η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει την αρχή της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μου, ξεκίνησα να αναζητώ τα παλιά μου αρχεία δημιουργώντας ένα πρότζεκτ το οποίο δεν ήξερα που θα με οδηγήσει.

Το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελα να δημιουργήσω ένα βίντεο για να μοιράσω παγκοσμίως ένα θετικό μήνυμα και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ως αποτέλεσμα το πρότζεκτ αυτό έγινε ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημιουργήσει.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει μόνος μου.

Είναι απίστευτο να βλέπεις ανθρώπους να δουλεύουν μαζί χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως για παράδειγμα η δημιουργική μου ομάδα αλλά και όλοι οι άνθρωποι από κάθε πλευρά της υφηλίου που έδειξαν τεράστια προθυμία να βοηθήσουν και να μοιραστούν την θετική ενέργεια τους.

Dreams Can't be Quarantined: Ένα ταξίδι σε κάθε γωνιά της Ελλάδος ...

Θέλω να θυμάστε το εξής: Είμαστε όλοι φοβισμένοι, μπερδεμένοι και παλεύουμε αυτή την κρίση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα! Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Μείνετε θετικοί, ενωμένοι και ασφαλείς και θα έρθουν καλύτερες μέρες! Σας ευχαριστώ θερμά όλους!!

Σκηνοθεσία: Άρης Κατσιγιάννης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Άρης Ζιωτόπουλος
Κειμενογράφος και Αφήγηση: Ιωάννα Τραφαλή
Σχεδιασμός ήχου: Χριστόφορος Αναστασιάδης
Μουσική: Run από Tristan Barton & Brief Moment από Caleb Etheridge
Fpv Drone: Xtremeprops
Ευχαριστούμε τους Ορφέας Αντουλινάκης & Τηλέμαχος Κατσιγιάννης

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More