Τα νέα άρματα που θα παρουσιάσει το Καρναβαλικό Εργαστήρι

Το 80% των αρμάτων του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού είναι έτοιμα και οι εργασίες των τεχνιτών του Καρναβαλικού Εργαστηρίου της Πάτρας στο Πετρωτό, βρίσκονται κοντά σχεδόν στην ολοκλήρωση τους.

Τα νέα άρματα που θα παρουσιάσει το Καρναβαλικό Εργαστήρι φέτος είναι συνολικά εφτά. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται ο Βασιλιάς Καρναβάλος και η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Εντυπωσιακό θα είναι το άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού, έχοντας ως κυρίαρχο στοιχείο του έναν τεράστιο γορίλα. Τα δύο άρματα αυτά τα έχει σχεδιάσει και τα έχει κατασκευάσει ο Πέτρος Βρυώνης. Το άνθινο άρμα επιστρέφει στην Πάτρα μετά από το 2009 και ήδη έχουν παραγγελθεί πάνω από 45.000 λουλούδια που θα το πλαισιώσουν.

Η κάμερα του Ionian Tv ανέβηκε στο Καρναβαλικό Εργαστήρι στο Πετρωτό και μίλησε με τους τεχνίτες που εδώ και μήνες έχουν στρωθεί στην δουλειά, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Γιατρακά, σε κάμερα και μοντάζ του Πάνου Ξενιτόπουλου. 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More