Συνάντηση Νέων Ελλήνων και Γερμανών στην Πάτρα

Συνάντηση Νέων Ελλήνων και Γερμανών

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέων “Sport- und Jugendclub SJC-Hövelriege” θα διοργανώσει και φέτος μια συνάντηση νέων Ελλήνων και Γερμανών!

22-27 Ιουλίου 2019, μετά από τις έξι ευχάριστες και πολύ ενδιαφέρον συναντήσεις νέων που είχε οργάνωσει μέσω του YOUTH IN ACTION της ΕΕ από το 2010 έως το 2015 στη Πάτρα θα προσφέρει πάλι μια τέτοια εμπειρία στους νέους των δυο χωρών.

Οπώς πάντα το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για νέους 12-26 χρόνων.
Τα πρωινά θα περάσουμε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στα Ροϊτικα με συνδραστηριότητες όπως παιχνίδια, αθλήματα, θεατρικά, μπάνιο… Όσοι ενδιαφέρονται θα γωνρίσουν και την τέχνη της τυπογραφίας.
Και το απόγευμα θα πάμε στη Πάτρα: Φέτος η ιδέα είναι να γνωρίσουν οι νέοι Γερμανοί την Πάτρα από τη σκοπιά των Ελλήνων.

Φέτος υπάρχει για πρώτη φορά η δυνατότητα όσοι Έλληνες θέλουν (και το επιτρέπουν οι γονείς τους) να κοιμηθούν στις σκηνές ή κουκέτες στα ΡοΪτικα. θα χρειαστεί μόνο να φέρουν στρώμα και υπνόσακο.

Και Τετάρτη και Πέμπτη θα ζήσουμε την φαντάστική εμπειρία μιας διήμερης εκδρομής με καράβι στο πατραϊκό και κορινθιακό κόλπο: Φέτος θα γίνει όμως δυο μέρες!! Θα πάμε στα Τριζόνια, θα διανυχτερεύσουμε στη Ναυπακτο (σε υπνόσακους). Την άλλη μέρα θα γυρίσουμε με στάσεις στο Κρυονέρι, Βασιλικό και Καλαμάκι στη Πάτρα.

 
Και μια ομάδα θα φτιάξει ένα αναμνηστικό περιοδικό με φωτογραφίες της και κείμενα για αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα πάρουν όλοι μετά.

Η γνώση της γερμανικής δεν είναι απαραίτητη, αλλά το επίπεδο Α1 θα βοηθήσει.

Η συμμετοχή: 25 Ευρώ/άτομο για όλη τη εβδομάδα.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More