Συνάντηση γυναικείων χορωδιών «Μελωδίες για Γυναικείες Χορωδίες» στο πλαίσιο των εορτασμών για την ημέρα της Μουσικής

«Μελωδίες για Γυναικείες Χορωδίες»
Ο καλύτερος τρόπος για να εορτάσει κανείς την 20η επέτειο της Ευρωπαϊκής ημέρα της Μουσικής, είναι με την ίδια την Μουσική.
Έτσι, στο πλαίσιο των εορτασμών για την ημέρα αυτή, το «Vocal Φωνητικό Σύνολο Πάτρας», διοργανώνει συνάντηση γυναικείων χορωδιών με τίτλο «Μελωδίες για Γυναικείες Χορωδίες», το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Θεατράκι Μαρίνας Πατρών.
Με φόντο την θάλασσα του Πατραϊκού και με κάδρο το απαράμιλλο μαγευτικό Πατραϊκό ηλιοβασίλεμα, τέσσαρις γυναικείες χορωδίες, τρεις από την Πάτρα και μία από το Ναύπλιο θα συναντηθούν για να ερμηνεύσουν ελληνικές και ξένες δημιουργίες.
Οι Χορωδίες που θα συμμετάσχουν και θα τραγουδήσουν στην εκδήλωσή μας είναι :  Νεανική Χορωδία Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας υπό την διεύθυνση της
Δήμητρας Πίτσου – Διαμαντοπούλου, στο πιάνο η Μαρία Μυλωνά.

 Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου «ΣΥΜΦΩΝΙΑ», υπό την διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη.
 Γυναικεία Χορωδία BelCantes Ι. Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδας Πατρών υπό την διεύθυνση της Έλενας Δρουκοπούλου, στο πιάνο η Κων/να Ανδρουτσοπούλου, φλάουτο ο Σταύρος Πήττας.
 Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Πάτρας «Femmes Vocal» υπό την διεύθυνση της Κατερίνας Πολυμενάκου, στο πιάνο η Ναταλία Δασκαλοπούλου, στην κιθάρα ο Νίκος Λαζάκης.
Το «VOCAL Φωνητικό Σύνολο Πάτρας», έχει ιδρυθεί το 2011 από την μαέστρο του Κατερίνα Πολυμενάκου και από το Δεκέμβριο του 2017 έχει αποκτήσει νομική υπόσταση Καλλιτεχνικού Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις με το Παιδικό Φωνητικό Σύνολο και το Μικτό Φωνητικό Σύνολο και στην Πάτρα αλλά και σε άλλες πόλεις όπως Πρέβεζα, Άμφισσα, Κέρκυρα, Τρίπολη, Σπάρτη, Πύργο, Θεσσαλονίκη και αλλού.
Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση «Μελωδίες για Γυναικείες Χορωδίες» φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας και να προσφέρουμε στο Πατραϊκό φιλόμουσο κοινό το είδος της χορωδιακής μουσικής και μάλιστα ερμηνευμένη από τις γλυκές γυναικείες φωνές.
Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More