Στολισμός των γραφείων του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, με πρωτοβουλία του, στόλισε τα γραφεία του με τις σημαίες των χωρών που συμμετέχουν στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.
Η διεξαγωγή μίας μεγάλης Αθλητικής διοργάνωσης με την συμμετοχή 26 χωρών (αριθμός ρεκόρ) στην πόλη μας πρέπει, πέραν της αθλητικής και οργανωτικής της επιτυχίας, να αποτελέσει έναν σημαντικό σταθμό για την προβολή της πόλης, των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων της. Είναι μια μοναδική ευκαιρία που η τοπική κοινωνία δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη όπως τόσες άλλες στο παρελθόν. Ο κάθε φορέας αλλά και ο κάθε Πατρινός πρέπει να συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια.
Ο ΕΕΣΠ θέλοντας να συμβάλει στην προβολή της πόλης για την προσέλκυση επισκεπτών και κατά την διάρκεια των αγώνων, την αύξηση της εμπορικής κίνησης, αλλά και για την μελλοντική διεθνή της εικόνα έχει καταθέσει προτάσεις, τόσο στον Δήμο όσο και στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, που θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση του σκοπού αυτού.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More