Στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Πρέβεζα η νεανική χορωδία της Πολυφωνικής

Αναχωρεί την Παρασκευή για την Πρέβεζα η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, η οποία θα συμμετάσχει στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, που οργανώνει η Χορωδία Πρέβεζας ‘’Αρμονία’’ και που συμπεριλαμβάνει και τον 25ο Διεθνή διαγωνισμό χορωδιών, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Νικοπόλεως- Πρεβέζης.

 

 Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ θα μετάσχει στη διαγωνιστική κατηγορία G και θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’DER WASSERMANN’’ RobertSchumann, ‘’NIGRA SUM’’, Pablo Casals, ‘’AVEMARIA’’, Gyorgy Orban & ‘’TUNDR’’ OlaGjeilo.

 

 Τη χορωδία θα διευθύνει η Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου ενώ πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά, καθηγήτριες του Ωδείου της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

 

 Παράλληλα το Σάββατο το πρωί θα αναχωρήσει για το ίδιο Φεστιβάλ και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, όπου θα μετάσχει χορωδιακών εκδηλώσεων εκτός διαγωνισμού, δίδοντας συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Δικαστηρίων της πόλης.

 

 Η Χορωδία θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ’’, Μίκης Θεοδωράκης, εναρμόνιση Δημήτρης Καρβούνης, ‘’BO YAVO HABOKER”, Josef Hadar, ‘’CERFVOLANT’’, ChristopheBarratierBruno Coulais, ‘’CANTAMOS’’ JamesDesjardin,

‘’EVRYBODY WANTS TO BE A CAT’’, Al Rinker, ‘’DANZA’’, Linda Spevacek [σόλοσοπράνο: Χρύσα Πανταζοπούλου].

 

 Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος, καθηγητές του Ωδείου της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

 

 Τις δύο χορωδίες της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ θα συνοδεύσουν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μο Σταύρος Σολωμός και η Α/ντρια Καλ/κή Δ/ντρια του Οργανισμού, πιανίστα, Έφη Καββαδία- Ζέρβα.

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More