Στην Πάτρα θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής (Coordinator Committee) της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων

Στην Πάτρα θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής (Coordinator Committee) της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), οι Τεχνικοί Επιτετραμμένοι των διεθνών Ομοσπονδιών των 11 αθλημάτων που θα διεξαχθούν στους  Αγώνες, καθώς και οι αρχηγοί των αποστολών (Chefs De Missions) των 25 χωρών που θα λάβουν μέρος στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους  που θα διεξαχθούν από 25-31 Αυγούστου 2019.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η νέα επιθεώρηση της προετοιμασίας της διοργάνωσης από τη Συντονιστική Επιτροπή (CoCom) της ΔΕΜΑ. Στις συναντήσεις με τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα της προετοιμασίας, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του προγραμματισμού ανά τομέα, αξιολόγηση της μέχρι τώρα προόδου και σχεδιασμός υλοποίησης των επόμενων προτεραιοτήτων. Επίσης, θα εξεταστεί και η πρόοδος που έχει επιτευχθεί σε συγκεκριμένους τομείς που είχε επισημανθεί ότι υπάρχουν ελλείψεις ή καθυστερήσεις κατά τον προηγούμενο έλεγχο της CoCom στις 2 και 3 Μαΐου.

Από την Τρίτη 4 έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί επίσημη επίσκεψη των Τεχνικών Επιτετραμμένων των διεθνών Ομοσπονδιών των 11 αθλημάτων των Αγώνων. Θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με τους επικεφαλής των αθλημάτων της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία αναμένεται να προχωρήσει σε ενδελεχή ενημέρωσή τους. Επιπροσθέτως, οι Τεχνικοί Επιτετραμμένοι θα επισκεφθούν τους χώρους πρόκειται να διεξαχθούν τα αθλήματα, θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο των αρχηγών αποστολών και θα δώσουν κατευθυντήριες οδηγίες για τη συνέχεια.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης των Τεχνικών Επιτετραμμένων, την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν και οι κληρώσεις των τουρνουά του Beach Handball και του Beach Soccer  στους Μεσογειακούς.

Την Τετάρτη 5, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα βρεθούν στην Πάτρα οι αρχηγοί των αποστολών που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες για ενημερωτικές συναντήσεις με τα στελέχη και τους ειδικούς της Οργανωτικής Επιτροπής. Πρόκειται επί της ουσίας για ένα ενημερωτικό σεμινάριο που θα γίνει από στους αρχηγούς των ξένων αποστολών σε όλα τα θέματα που τους αφορούν και θα πρέπει να γνωρίζουν εν όψει των Αγώνων.

Τόσο ο έλεγχος της Συντονιστικής Επιτροπής (Coordinator Committee) της ΔΕΜΑ, όσο και η επίσκεψη των Τεχνικών Επιτετραμμένων των διεθνών Ομοσπονδιών και το σεμινάριο των αρχηγών αποστολών των κρατών που θα λάβουν μέρος στους Μεσογειακούς, αποτελούν τρία ακόμη σημαντικά βήματα προς τη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Πάτρα 25-31 Αυγούστου.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More