Στα χνάρια του Μικρού Πρίγκιπα

Σάββατο και Κυριακή 26 & 27 Ιανουαρίου (18.30 και 11.30 αντίστοιχα) στο Μηχανουργείο θα παρουσιαστεί η ιστορία του «Μικρού Πρίγκιπα», καθώς δόθηκε παράταση στις παραστάσεις. Ο λόγος, η θερμή ανταπόκριση του κοινού και έτσι λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία του σε άλλες πόλεις, ο «Μικρός Πρίγκιπας» επιστρέφει στο Μηχανουργείο.

Πρόκειται για την ιστορία του «Μικρού Πρίγκιπα», που ζει σε ένα μικρό πλανήτη και τη διηγείται ένας πιλότος που τον γνώρισε λίγες μέρες πριν φύγει από τη Γη.

Η διασκευή, σκηνοθεσία και φωτισμοί είναι του Γεράσιμου Ντάβαρη, βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου που έχει επιμεληθεί και την κίνηση, η σύνθεση μουσικής του Βαγγέλη Μουρελάτου, τα σκηνικά του Eno Skondrani, τα κοστούμια της Μαρίας Ασημακοπούλου, η video – art και ο σχεδιασμός της αφίσας του Κλέωνα Ζησιμόπουλου, οι χειρισμός φωτισμών του Τρύφωνα Παναγιωτάκη, ο χειρισμός ήχου του Γιάννη Γκοτσόπουλου, οι δημόσιες σχέσεις των Μαρίας Γκλαβά και Μαρίας Κορακιανίτη.

Παραγωγή: Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού. (Ευμήλου 2, πίσω από τον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα, Πάτρα)

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Γεράσιμος Ντάβαρης, Ελευθερία Θανάση, Ράνια Αθανασοπούλου, Τόλης Κοκκινόπουλος, Γιάννης Κολόμβος και Νίκη Παύλου.

Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: 6982 076 570.

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More