Σκίτσα καλλιτεχνών από όλον τον κόσμο δείχνουν πως είναι πλέον η καθημερινότητά μας!

Μικροί μεγάλοι σε όλον τον κόσμο #Μένουμε_Σπίτι για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας από τον κορονοϊό και η καθημερινότητά μας τις τελευταίες εβδομάδες, έχει αλλάξει κατά πολύ.

Όλοι, μικροί και μεγάλοι από κάθε γωνιά του πλανήτη, μένουμε στο σπίτι και ο κάθε ένας από εμάς τηρεί τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Καλώς ή κακώς, η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει και ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι μετακινήσεις μας σε εξωτερικούς χώρους έχουν περιοριστεί στις απολύτως απαραίτητες, οι μάσκες και τα γάντια έχουν γίνει τα αγαπημένα μας αξεσουάρ και πλέον βλέπουμε φίλους και συγγενείς μέσα από την κάμερα του κινητού μας. Ο κορονοϊός είναι ο πρωταγωνιστής των ημερών μας και όπου και αν κοιτάξουμε, στην τηλεόραση, στα social media, στις συζητήσεις μας, είναι εκεί.

Καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο, εμπνεύστηκαν από την πανδημία και αποτύπωσαν σε σκίτσα την καθημερινότητά μας, έτσι όπως έχει πλέον διαμορφωθεί. Άλλα σκίτσα περιγράφουν την απομόνωση, άλλα τον πανικό και τις ακόμα δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν όσοι νοσούν και νοσηλεύονται.

Δείτε τα :

 

Πηγή :mothersblog.g

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More