Σεμινάριο Ρέικι 1

Το Ρέικι είναι ολιστική θεραπευτική και μαθαίνεται εύκολα και γρήγορα από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, φυλή, μόρφωση ή κοινωνική θέση. Μπορεί να εφαρμοστεί στον εαυτό μας, στην οικογένεια μας, στους φίλους μας.

Τι είναι το Ρέικι και τι επιφέρει
Η γαλήνια αίσθηση του είναι αληθινή απόλαυση και φέρνει αυξημένη θετικότητα παντού και σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
Το Ρεικι είναι μια τεχνική όπου εκπαιδεύσαι να χρησιμοποιείς την φυσική ενέργεια του σωματός σου και να την διοχετεύεις σε αυτά που επιθυμείς να επιτύχεις.
Χαλαρώνει, ξεκουράζει και αναζωογονεί τον άνθρωπο. Το αγαπούν τα παιδιά και βελτιώνεις τη σχέση σου μαζί τους, αφού ηρεμεί και χαλαρώνει. Χτίζεις σχέσεις εμπιστοσύνης πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους γύρω σου.
Το Ρείκι είναι ένα υπέροχο εργαλείο για εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, βρεφοκόμους και όλες τις ειδικότητες που ασχολούνται με τα πολύτιμα πλάσματα, τα παιδιά.
Είναι επίσης για θεραπευτές άλλης τεχνικής, μασάζ, βελονιστές, ρεφλεξολόγους, χειροπράκτες, αισθητικούς κλπ. Το Ρέικι θα δυναμώσει την ενέργεια στα χέρια τους με αποτέλεσμα οι θεραπείες τους να είναι πολύ πιο αποτελεσματικές και να μένουν προστατευμένοι από τις αρνητικές ενέργειες που φέρουν οι άνθρωποι.

Παρακολουθώντας το σεμινάριο
Ρέικι 1
Κάθε άτομο μπορεί εύκολα να μάθει Ρέικι και να το εφαρμόσει με θετικά αποτελέσματα στον εαυτό του και σε άλλους. Το Ρέικι είναι προσιτό για όλους και γίνεται απλά και φυσικά με το απαλό άγγιγμα των χεριών.

✩ Μαθαίνεις τι είναι τα ενεργειακά κέντρα/τσάκρας.
✩ Πως να προσφέρεις χαλάρωση,εξισορρόπηση και αυτοθεραπεία στον εαυτό σου.
✩ Τι είναι ο διαλογισμός και πως να χαλαρώνεις.
✩ Την ιστορία του Ρέικι και του Μικαό Ουσούι.
✩ Μαθαίνεις τις θέσεις των χεριών.
✩ Κάνεις εξάσκηση αυτοθεραπείας και ανταλλαγή Ρέικι.
✩ Μαθαίνεις να φροντίζεις τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.

Στο τέλος του σεμιναρίου λαμβάνεις
Πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ρέικι.
Βιβλίο Ρέικι 1 με πλήρη οδηγό.
Τον Διαλογισμό του Ρέικι 1.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!Το Ρέικι (τα σεμινάρια και οι συνεδρίες του Ρέικι), όπως και οι υπόλοιπες εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό.

Τα άτομα που εξασκούν Ρέικι δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθιά εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.

Το άγγιγμα Ρέικι είναι ευχάριστο, απλό, φυσικό και ασφαλές για όλους και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε συμβατή ή εναλλακτική θεραπεία.
Τέλος, το Ρέικι δεν έχει σχέση με το χώρο της θρησκείας. Είναι μια τεχνική που είναι πανανθρώπινη και σέβεται κάθε θρησκευτικό μονοπάτι, ιδεολογία και φιλοσοφία.

Εκπαιδεύτρια Usui Reiki
Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Master Teacher

Πληροφορίες
Σάββατο 25/5, 15:00-19:00.
Το σεμινάριο διεξάγεται σε έναν πανέμορφο και αρμονικό χώρο,στην Πάτρα
Διαθέτει εύκολη πρόσβαση και πολύ ηρεμία! Το περιβάλλον είναι τακτοποιημένο, καθαρό και ήσυχο.
Τέσσερις ώρες διδασκαλίας με φροντίδα και σεβασμό.

Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Κράτηση θέσης απαραίτητη κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης έως
Πέμπτη 23 / 05.
Κόστος σεμιναρίου 170€.
Προσέρχεστε στο χώρο 15 λεπτά νωρίτερα.
Οι πόρτες κλείνουν στις 15.00, όπου και ξεκινά το σεμινάριο.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνα Κοντογιάννη
Εκπαιδεύτρια Προσωπικής Ανάπτυξης

τηλ.: 6987753851
e-mail: ask@thetaryhm.com
site: www.thetarythm.com
fb: ThetaRyth
instagram: thetarythm
youtube: Thetarythm

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More