Σεμινάριο κίνησης (ακροβατικών & σύγχρονου χορού)

Σεμινάριο κίνησης με ακροβατικά στοιχεία απο τον Κρίτωνα Αναστασόπουλο και σύγχρονο χορό από την Maja Zimmerlin, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 6μμ με 8μμ στον Κρίκο (Σαχτούρη Γ. 21 & Ρηγα Φερραίου).
Τα μαθήματα θα εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα ανάμεσα από την οργανική ακροβατική κίνηση εδάφους (δάσκαλος Κρίτωνας Αναστασόπουλος) και τον σύγχρονο χορό (δασκάλα Maja Zimmerlin).

Οι δυο δάσκαλοι λειτουργούν συμπληρωματικά στις τεχνικές και τις μεθόδους αφού έχουν ως κοινό παρονομαστή και φιλοσοφία την οργανική κίνηση, το τάι τσι και την σωματική δυικότητα, τονικότητα και χαλάρωση.

Οι συμμετέχοντες θα μυηθούν σε βασικές έννοιες ακροβατικών στηρίξεων, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο βαδίσματος, το τρέξιμο, την πτώση, το κέντρο βάρους την αναπνοή. Συγκεντρωνόμαστε στο τώρα και το είναι. Στον διάλογο των αισθήσεων και του σώματος. Το μάθημα είναι ανοικτό για αρχάριους και προχωρημένους. Χορευτές, ακροβάτες, αθλητές, ηθοποιούς και μη.

Συναντήσεις
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 6μμ με 8μμ
Σάββατο 16 Μαρτίου 6μμ με 8μμ
Σάββατο 6 Απριλίου 6μμ με 8μμ
Σάββατο 13 Απριλίου 6μμ με 8μμ

( κύκλος τεσσάρων μαθημάτων )

Κόστος μαθήματος 12 ευρώ (συν ΦΠΑ).
Κόστος 4 μαθημάτων 40 ευρώ (συν ΦΠΑ)

Κρίκος
(κρατήσεις θέσεων στα τηλεφώνα επικοινωνίας)
6979137979
6948336683

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More