Σεμινάριο δημιουργικής γραφής και αυτογνωσίας

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου μετά τις 17:30 στο Parts Patras arts (Σατωβριάνδου 31) Σεμινάριο δημιουργικής γραφής και αυτογνωσίας.

Ο άγνωστος εαυτός μας, αυτός που όλοι νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Από την αντίληψη του εαυτού μας στη γνώση του. Ένα παιχνίδι με τον εαυτό μας, μια διαρκής αναζήτηση και αναδημιουργία. Τι ακριβώς είναι ο εαυτός μας; Ποιος είναι;
Πως βοηθάει η δημιουργική γραφή στη γνώση και την ανάπτυξη του εαυτού; Εργαλεία και τρόποι έκφρασης αλλά και αίσθησης του εαυτού με τη γραφή κειμένων. Μαθαίνουμε τα όρια του εαυτού μας, πώς να δημιουργούμε και πώς μέσα από τη δημιουργία και τη φαντασία ερχόμαστε πιο κοντά του. Δημιουργούμε καλύτερες σχέσεις στο περιβάλλον μας και καλύτερες συνεργασίες μέσα από την κατανόηση των συναισθημάτων και των πράξεων μας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ανθρωπιστικών σπουδών, δάσκαλους, καθηγητές και σε όποιον επιθυμεί να μάθει να χρησιμοποιεί τη δημιουργική γραφή ως εργαλείο γνώσης και αναδημιουργίας του εαυτού.

Παρουσίαση: Εύη Αγγελακοπούλου
Κόστος σεμιναρίου: 20 ευρώ/15 ευρώ για φοιτητές και ανέργους.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων . Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων.
τηλ:2610005252.
Email:p.arts@hotmail.gr

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More