Ρεσιτάλ βιολοντσέλου στην Αίθουσα Συναυλιών της “Φιλαρμονικής”

PODIUM Νέων Καλλιτεχνών … συνέχεια

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι συναυλίες του 21ου PODIUM Νέων Καλλιτεχνών, της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών. Ένα Θεσμό που δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παρουσιάσουν το πρόγραμμα των σπουδών τους, όταν βρίσκονται στο επίπεδο πριν το Πτυχίο τους ή μετά από αυτό. Νεαρά παιδιά τα οποία παράλληλα με τις βασικές σπουδές Λυκείου ή με τις πανεπιστημιακές σπουδές που επέλεξαν, σπουδάζουν μουσική (ένα δύσκολο και απαιτητικό αντικείμενο) και τα καταφέρνουν. Αριστεύουν στις επιλογές τους και τους αξίζει ένα μεγάλο «εύγε».

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 1019, στις 8.30 το βράδυ η Κατερίνα Σεμιτέκολο, (από την Ζάκυνθο) σπουδάστρια βιολοντσέλου της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, στην τάξη του καθηγητή Vaghinak Galoyan και μαθήτρια Γ΄ τάξης Γυμνασίου, θα δώσει ένα ρεσιτάλ αξιώσεων με δεξιοτεχνικά έργα του ρεπερτορίου του Βιολοντσέλου. Θα ερμηνεύσει J.S. Bach (τη 2η Σουΐτα για τσέλο), J. Haydn, S. Rachmaninoff, A. Vivaldi, O Respighi. Στις ερμηνείες της θα τη συνοδεύσουν ο σολίστ πιάνου Διονύσης Σεμιτέκολος και ο καθηγητής της Vaghinak Galoyan.

Το ρεσιτάλ θα δοθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της “Φιλαρμονικής”, στη Ρήγα Φεραίου 7, με ελεύθερη είσοδο.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More