Ρεσιτάλ πιάνου με τον Σωτήρη Υφαντή

Το Parts Patras arts στα πλαίσια των προγραμμάτων σπουδών του και λίγο πριν ολοκληρωθεί η διδακτική χρονιά σας παρουσιάζει τον σπουδαστή της σχολής πιάνου της τάξεως της Γαβριέλλας Πούπα ,Σωτήρη Υφαντή.

Είμαι ο Σωτήρης Υφαντής.Γεννήθηκα στην Πάτρα. Είμαι 25 ετών, απόφοιτος του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο αρμόνιο σε ηλικία 7 ετών, και ύστερα από το αντίστοιχο τίτλο σπουδών συνέχισα τις μουσικές μου σπουδές στο πιάνο και παράλληλα στα θεωρητικά, λαμβάνοντας τα πτυχία ειδικού αρμονίας, αντίστιξης και φυγής. Συνεχίζω τις σπουδές μου στη σύνθεση και το πιάνο. Πλησιάζοντας στις εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου του πιάνου, το Σάββατο 25 Μαΐου και ώρα 19:30 σας παρουσιάζω στο Parts Patras arts Σατωβριάνδου 31 το πρόγραμμα των εξετάσεων που περιλαμβάνει έργα J.S.Bach,Czerny,Chopin,Beethoven,Rachmaninoff,Χατζηδάκι.

Είσοδος ελεύθερη.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More