“Βικτόρ ή Τα παιδιά στην εξουσία”

«Βικτόρ ή Τα παιδιά στην εξουσία» του Ροζέ Βιτράκ στο θέατρο act

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «ΣΚΑΛΕΤΑ» παρουσιάζει το έργο ορόσημο του σουρεαλιστικού κινήματος «Βικτόρ ή Τα παιδιά στην εξουσία» του Ροζέ Βιτράκ.

Ο Βικτόρ, ένα “φρικιαστικά έξυπνο”, υπερανεπτυγμένο εννιάχρονο παιδί που καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν έχει προλάβει ακόμα να ζήσει τίποτα ,αποφασίζει την ημέρα των γενεθλίων του να “τινάξει το σπίτι του στον αέρα.

Αποκαλύπτει την υποκρισία και τη σαπίλα της οικογένειάς του αλλά και της αστικής τάξης στην οποία ανήκει. Θα σπείρει την καταστροφή παντού γύρω του αλλά θα καταστραφεί και ο ίδιος. Δυστυχώς θα συνειδητοποιήσει ότι είναι πολύ μικρός για να αλλάξει τον κόσμο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΙΖΟΥΝ: ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΚΖΕΤΣΙΝΣΚΙ, ΕΛΙΝΑ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΤΣΑ, ΜΑΓΔΑ ΝΤΙΛΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΩΡΑ ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ, ΡΕΒΕΚΚΑ ΤΣΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΣΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Πρόγραμμα :

Δευτέρα 13/5 έως Σάββατο 18/5 στις 21:30 και

Κυριακή 19/5 στις 20:30

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (Με ελεύθερη συνεισφορά αντί εισιτηρίου)

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Πελοπόννησος, pelop.gr , thebest.gr, Τέταρτο, Άρωμα FM, happyweek.gr, presspop.gr, patrasevents.gr, Άνοιξη fm, Sidoux café, Δίηχο, tempo24, Cafe Cinema, Συνδετήρας, pelopolitismos.wordpress.com, The locals.gr, upfm, απτάλικο, jambacopy, locale, sinradio.gr, city café
ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: GALAXY CITY CENTER HOTEL, NoiseBoxStudio, THE BESTNEWS, MONO

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More