“Ρίνος, το πιο ξεχωριστό μπαλόνι” παρουσίαση βιβλίου στο Discover Bookstore

Η Ζωή Παπαδάκη παρουσίαζει στο βιβλιοπωλείο Discover Bookstore (πεζόδρομος Βούρβαχη 3) το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 11.30 το νέο βιβλίο της με τίτλο “Ρίνος, το πιο ξεχωριστό μπαλόνι”. Στην εκδήλωση συμμετέχει το 6ο Δημοτικό Σχολείο με την Β΄ τάξη της Ανδριανής Σταθοπούλου, σε συνεργασία με την υπεύθυνη της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου, Βασιλική Ρεσβάνη.

Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Πώς νιώθει άραγε κάποιος όταν είναι διαφορετικός από τους άλλους;
Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, ο Ρίνος, είναι ένα μικρό κίτρινο μπαλόνι σε αντίθεση με τους εντυπωσιακούς κατοίκους της Μπαλονούπολης. Μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια, ο μικρός Ρίνος θα καταφέρει να δώσει ένα μάθημα ζωής σε όλα τα μπαλόνια της πόλης και θα ανακαλύψει ότι η πραγματική ομορφιά και η μοναδικότητα δεν βρίσκονται σε έναν καθρέπτη… αλλά βαθιά μέσα μας.

Λίγα λόγια για τη Ζωή Παπαδάκη
H Ζωή Παπαδάκη γεννήθηκε στην Πάτρα, στις 17/03/1988, αλλά ο τόπος καταγωγής της είναι τα Παπαδιάνικα Λακωνίας. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στα Ιωάννινα.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια παιδαγωγικής και έχει ασχοληθεί με επιμόρφωση για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην όμορφη Μονεμβασία στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βρεφών και Νηπίων “Παναγία η Χρυσαφίτισσα”.
Η συγγραφή παιδικών παραμυθιών και ποιημάτων αποκαλύπτει μια παιδική της πτυχή καλά φυλαγμένη. Η απεριόριστη αγάπη που τρέφει για τα παιδιά της δίνει τη δύναμη και την έμπνευση να εργάζεται σκληρά για να γίνει ολοένα και καλύτερη, και να τους προσφέρει ότι πιο όμορφο έχει στην καρδιά της. Στόχος της είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τα βιβλία και διαβάζοντας να λαμβάνουν ένα μήνυμα που θα τα καθοδηγεί!

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More