“Μια καινούργια μέρα ανατέλλει” (video)

Μαζί με την Ανατολή του ηλίου, η χορωδία Cantelena πήρε την πρωτοβουλία να θυμίσει στην πόλη των Πατρών αλλά και σε όλους τους Ελληνες πως σιγά-σιγά ανατέλλει μια καινούργια μέρα για όλους, δημιουργώντας ένα αισιόδοξο βίντεο που μπορεί κανείς να απολαύσει στο YouTube στο κανάλι της χορωδίας.
Οπως αναφέρεται: «Διανύοντας αυτή τη δύσκολη περίοδο βγήκαμε πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι και έτοιμοι να γευτούμε τη ζωή που μας ανήκει. Η μουσική αποτελεί το μέσο για την ενότητα των ανθρώπων και αυτό αποδεικνύεται μέσα από το βίντεο που ετοίμασαν οι χορωδοί της Cantelena περνώντας μόνο θετικά και αισιόδοξα μηνύματα. Από την Πάτρα λοιπόν, κάνουμε την αρχή για ένα νέο ξεκίνημα».
Να σημειωθεί ότι η χορωδία Cantelena βρισκόταν σε περίοδο προετοιμασίας για την εκπροσώπηση της χώρας μας στους World Choir Games στο Βέλγιο τον Ιούλιο του 2020.
Η ελεύθερη απόδοση των στίχων του τραγουδιού «We are the voices» πραγματοποιήθηκε από την πατρινή φιλόλογο Κατερίνα Γεωργίου. Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Λιόπετα.

 

 

Πηγή : http://www.pelop.gr/

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More