“Κλωστή απ΄το φεγγάρι, βελόνι απ΄τον ήλιο”

“Κλωστή απ΄το φεγγάρι, βελόνι απ΄τον ήλιο” υφαίνουν τα παραμύθια που θα μοιραστούν η αφηγήτρια Καλλιόπη Λιαδή και ο μουσικός Σέργιος Βούλγαρης με τους φίλους του Studio Derida το Σάββατο 4 Μαΐου στις 21.00.

Ένας μανδύας που πετάει, ο ήλιος και το φεγγάρι, ένας κυνηγός που επιστρέφει από τον κάτω κόσμο, μια γυναίκα με χέρια από φως, ένας ψαράς που ανακαλύπτει τη λύτρωση μέσα στη θάλασσα μας ταξιδεύουν στον ουρανό, σε ένα βασίλειο μαγεμένο, σε ένα ξέφωτο, σε μια άγρια χαράδρα, στο βυθό.

Οι ήρωες των επιλεγμένων παραμυθιών, μέσα από τις περιπέτειες τους, βαδίζουν προς ένα μονοπάτι πνευματικού αναστοχασμού και αποκάλυψης, και όλοι είμαστε καλεσμένοι να τους ακολουθήσουμε και να ταξιδέψουμε μαζί τους.

Τα παραμύθια προέρχονται από την Ελλάδα, τον Καύκασο, τις Φιλιππίνες και την Αφρική. Πλαισιώνονται από μουσικές γέφυρες και ατμόσφαιρες που δημιουργεί ο μουσικός Σέργιος Βούλγαρης και από τραγούδια που τραγουδάει η Καλλιόπη Λιαδή.

Η αφήγηση απευθύνεται σε μεγάλα παιδιά και ενήλικες.

Διάρκεια: 75 λεπτά περίπου

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά.

Στούντιο Έκφρασης Derida: Παπαδιαμαντοπούλου 23 & Παναχαΐδος Αθηνάς 2Α, Πάτρα

Πληροφορίες – κρατήσεις: 6976860062

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More