“Η Δύναμη και η Ελευθερία της Αποδοχής “

Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Mε τον Pόμπερτ Hλία Nατζέμυ

Ελεύθερη Διάλεξη: 
Παρασκευή, 12/04/2019 στις 8 μ.μ. 
Η διάλεξη θα γίνει στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΔΩΝΙΣ
Δίπλα στο ΚΤΕΛ Αθηνών

Το Σεμινάριο 
Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ

• Χάνουμε πολύ ενέργεια, ηρεμία, ευτυχία και αποτελεσματικότητα με την αντίσταση που έχουμε προς τον εαυτό μας, τους άλλους, τις συνθήκες τις ζωής, το παρελθόν, το παρόν και ακόμα το μέλλον.
• Έχουμε βιώσει απόρριψη σαν παιδιά και μάθαμε με τη σειρά μας να απορρίπτουμε τους άλλους, τις καταστάσεις και τον εαυτό μας.
• H απόρριψη δεν μειώνει ούτε απομακρύνει αυτό που απορρίπτουμε.
• Αντίθετα, το προσελκύει και το αυξάνει στην ζωή μας.
• Όταν απορρίπτουμε κάποιον ή κάτι, επηρεαζόμαστε περισσότερο συναισθηματικά και ψυχοσωματικά από αυτό που απορρίπτουμε.
• Όταν απορρίπτουμε τον εαυτό μας για τάσεις, συνήθειες ή αδυναμίες, τότε είναι ακόμα πιο πιθανό να επαναλαμβάνουμε τα ίδια.
• Όταν απορρίπτουμε τους άλλους ή τη συμπεριφορά τους, αυξάνουμε την πιθανότητα να ξανασυναντήσουμε την ίδια συμπεριφορά.
• Τα περισσότερα βάσανα και οι συγκρούσεις μας με τον εαυτό μας και τους άλλους προέρχονται από την ανικανότητά μας να αποδεχτούμε τον εαυτό μας, τους άλλους και τη ζωή μας όπως είναι.
• Λίγοι από εμάς συνειδητοποιούμε τη δύναμη, την ελευθερία, την ροή και τη γαλήνη που δημιουργείται από την κατάσταση της αποδοχής.
• Η αληθινή αποδοχή δεν έχει τίποτα να κάνει με την αδυναμία, την παραίτηση ή την παράδοση στην ήττα.
• Η αληθινή αποδοχή πηγάζει από εσωτερική ασφάλεια, αυτοπαραδοχή, δύναμη και την αυτοπεποίθηση στο ότι τα πάντα στην ζωή μας είναι ευκαιρίες για αυξημένη σύνδεση με μια εσωτερική πηγή ευτυχίας αλλά και επίσης μια πρόκληση να δημιουργήσουμε την ζωή που θέλουμε.

Σάββατο 13/04/19 9:30 έως 14:00 και 17:00 ως 20:00 και
Κυριακή 14/04/19 9:30 έως 13:00
Το σεμινάριο θα γίνει στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΔΩΝΙΣ δίπλα στο ΚΤΕΛ ΑΘΗΝΩΝ
Πληροφορίες και εγγραφές στο 6944385469

Νέο – Μέσα στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα υπάρχει η δυνατότητα για ένα shiatsu, ayurvedic, ή ρεφλεξολογία μασάζ από μια έμπειρη δασκάλα μασάζ και της σωματικής και ενεργειακής ανανέωσης και αντιγήρανσης.
Δηλώστε το ενδιαφέρον στην Ελένη στο 697 7336395

=====================================

Αν δεν λαμβάνετε ήδη τα ενημερωτικά email και sms από μας, στείλτε ένα email στο armoniki@holisticharmony.com με το τίτλο ΔΕΛΤΙΟ.
Γράψτε την πόλη και το κινητό σας.

=====================================
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ / ΟΜΙΛΙΤΗ
=====================================

O Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 35 βιβλίων και ιδρυτής του Φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου και Πνευματικού Κέντρου «Αρμονική Ζωή». Έχει κάνει πάνω από 600 ομιλίες και σεμινάρια που βρίσκονται σε CD και DVD και στο ίντερνετ.

Έχει δημιουργήσει το γνωστό 6ετές Σεμινάριο Αυτογνωσίας και πάνω από 60 άλλα σεμινάρια μικρότερης διάρκειας, στα οποία συνθέτει αρχαίες πνευματικές αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές, δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια, μέσω των οποίων απελευθερώνεται ο άνθρωπος από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, την ελευθερία, την ηρεμία και την αγάπη του.

Οι διδασκαλίες του είναι βαθιές και ουσιαστικές, αλλά εύκολα κατανοητές από τον καθένα.

Παραμένει ένας απλός και ταπεινός άνθρωπος, που είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με κάθε τρόπο όλους τους ανθρώπους γύρω του που του το ζητούν.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More