“Έφυγα” το αποχαιρετιστήριο τραγούδι του Γιάννη Πουλόπουλου (video)

Έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του με την υπέροχη φωνή του.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι ο ερμηνευτής της καρδιάς μας και μίλησε στην ψυχή του Έλληνα όσο κανείς.

Στο άκουσμα της φωνής του καταλαβαίνεις αμέσως ποιος τραγουδά. Συνεργάστηκε με όλες τις σπουδαίες προσωπικότητες του θεάματος και του τραγουδιού. Μεταξύ άλλων: Θεοδωράκης, Πλέσσας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ζαμπέτας, Σπανός.


Σύμφωνα με το ogdoo.gr αποφάσισε να αποτραβηχτεί από το τραγούδι με ψηλά το κεφάλι και με φωνή καμπάνα όταν είχε να δώσει ακόμη τόσα πολλά. Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος συνέχισε να τον επιθυμεί, εκείνος θέλησε στα 57 του να μπει για τελευταία φορά στο studio. Σήμερα στα 78 του χρόνια ζει ευτυχισμένος με την οικογένεια του.

Όσο για το το τελευταίο τραγούδι που έμεινε στην ιστορία και τον αποχαιρετιστήριο δίσκο του, φέρει τον τίτλο «Στα όνειρα μου περπατώ». Το τραγούδι «Έφυγα» σε μουσική του ίδιου  και στίχους της Τασούλας Θωμαΐδου συνοψίζει το τέλος μια καριέρας με αναρίθμητες επιτυχίες.

Τώρα ξεχνώ γιατί έχω βρει προορισμό
ένα κομμάτι ουρανό μέσα στα μάτια που κοιτώ.
Τώρα ξεχνώ αγάπες που έγιναν σκουριές
τους φίλους που ήταν μαχαιριές
και στα όνειρά μου περπατώ.
Έφυγα, έφυγα…

Ακούστε το :

Πηγή: https://www.womenonly.gr

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More