Ψάχνοντας τον έρωτα μετά τα 30 – Όσα χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας

Το Χόλιγουντ μάς έχει δημιουργήσει διάφορα προβλήματα, και ένα από αυτά είναι οι προσδοκίες για το τι θα πρέπει να έχουμε καταφέρει πριν μπούμε στην τρίτη δεκαετία της ζωής μας.

Έτσι, όταν σβήνουμε τα πρώτα κεράκια με τον αριθμό τρία να δεσπόζει στην πρώτη θέση, τείνουμε να αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας σαν μια λίστα από την οποία απουσιάζει μια σειρά από «τικ». Αν, μάλιστα, ένα από τα κουτάκια της λίστας που παραμένουν κενά αφορά την προσωπική μας ζωή, δεν αποκλείεται να αρχίσουμε να ανησυχούμε πως χάσαμε την ευκαιρία μας να βρούμε τον άνθρωπο της ζωής μας.

Στην πραγματικότητα, όσο και αν οι πρώτες γνωριμίες στη δεκαετία των τριάντα είναι πιο δύσκολες από ό,τι σε αυτή των είκοσι – όταν δουλεύεις δέκα ώρες την ημέρα, τα περιθώρια για κοινωνικοποίηση στενεύουν σημαντικά – ταυτόχρονα έχουμε και ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Τώρα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε καλύτερα τον εαυτό μας, και επομένως να προχωρήσουμε με άλλους όρους σε μία νέα σχέση. Φτάνει μόνο να θυμόμαστε ορισμένα σημαντικά πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:https://demysblog.gr/sxeseis/1561-30

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More