Πρωτομαγιά με Δημήτρη Ζερβουδάκη

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων ελήφθη και ψηφίστηκε η απόφαση για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς τόσο στα Υψηλά Αλώνια όσο και στην πλατεία Ομονοίας.

Και φέτος, όπως και πέρυσι, οι εορτασμοί της Εργατικής Πρωτομαγιάς θα είναι διήμεροι και εκτός από τους κλασικούς πάγκους με τα λουλούδια αλλά και τα χορευτικά θα περιλαμβάνουν και συναυλία γνωστού καλλιτέχνη. Και αυτός ο καλλιτέχνης δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Ζερβουδάκη.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 30 Απριλίου, από τις 19.30 έως τις 21.30 στο πατάρι που θα έχει στηθεί στα Υψηλά Αλώνια θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα της Πάτρας και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Την ίδια ημέρα, από τις 21.00 έως τις 24.00 στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τη λαϊκή ορχήστρα «Μινόρε Παράπονο».
Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 1η Μαΐου στις 21.45 στο πατάρι των Υψηλών Αλωνίων θα ανέβει ο αγαπητός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο οποίος με τη χαρακτηριστική του φωνή, θα ερμηνεύσει γνωστές του επιτυχίες.

Δημήτρης Ζερβουδάκης

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More