Προμηθέας: Πάρκο αναψυχής στο προπονητικό του κέντρο! (pics)

O Προμηθέας Πάτρας δημιούργησε έναν όμορφο χώρο στον οποίο μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Το Promitheas Park είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε προπονητικό κέντρο!  ΒΙΝΤΕΟ | SPORTIN

Για τη χρήση του μάλιστα υπάρχουν προνόμια σε κατόχους διαρκείας, καθώς τους παρέχεται έκπτωση στα προϊόντα που θα επιλέξουν στο πάρκο αναψυχής!

allstarbasket.gr

Παράλληλα το πάρκο έχει και ποδηλατόδρομο ο οποίος διασχίζει όλες τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά, αλλά και στους μεγάλους που αρέσκονται να ποδηλατούν, να κάνουν τις βόλτες τους στις εγκαταστάσεις, με ασφάλεια και σε προβλεπόμενο χώρο!

Είναι ένας ειδυλλιακός χώρος πρασίνου, δροσιάς και παιχνιδιού, ανοιχτό στο κοινό από το πρωί ως το βράδυ, ώστε να μπορεί κάποιος ν’ απολαύσει τον πρωινό καφέ του και να χαρεί την βραδινή παρέα μ’ ένα μεζέ ή μια χορταστική ποικιλία.

allstarbasket.gr

Έτσι, μπορούν να συνδυάσουν την παρουσία τους σ’ ένα χώρο μέσα στο πράσινο, όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν δίπλα, καλοσωρίζοντας τη μέρα με την μοναδική ποιότητα καφέδων και ροφημάτων των “Coffee Island” ή απολαμβάνοντας το απογευματινό παγωτό με την ποιοτική υπογραφή των “Caravel”.

Παράλληλα, όποιος οδηγεί ποδήλατο μπορεί να εκμεταλλευτεί τον ποδηλατόδρομο που διασχίζει όλο το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα για μια υπέροχη βόλτα μέσα στην φύση που σε οδηγεί στο πάρκο”.

allstarbasket.gr

Πηγή: https://allstarbasket.gr/

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More