Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις για αποκλειστικότητα σε μια καινούργια σχέση;

Όταν βγαίνεις με κάποιον για μερικούς μήνες, είναι φυσιολογικό να αρχίσεις να νιώθεις ότι θα ήθελες να αποκτήσει η σχέση κάποιο είδος αποκλειστικότητας.

Η αλήθεια είναι ότι αν πραγματικά δεν θέλεις να βλέπεις κάποιον άλλο και την ίδια ώρα και μόνο η σκέψη, του να βλέπει ο αγαπημένος σου κάποιαν άλλη, σου κόβει τα πόδια, σίγουρα αξίζει να το σκέφτεσαι. Αλλά πόσο καιρό θα πρέπει να έχει προχωρήσει η σχέση πριν μιλήσεις για αποκλειστικότητα; Λοιπόν, κάθε ζευγάρι και κατάσταση είναι διαφορετικά, αλλά οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι δεν πρέπει να βιαστούμε για αυτή τη συζήτηση.

Εάν η αποκλειστικότητα είναι κάτι που είναι σημαντικό για εσένα, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε πρέπει να κάνεις αυτή τη συζήτηση. «Νομίζω ότι αν θέλεις να έχεις αποκλειστική σχέση με κάποιον, πρέπει να το συζητήσεις, αλλά να ξέρεις ότι ο καθένας έχει διαφορετικό χρονοδιάγραμμα», λέει στο Elite Daily η ειδικός επί των σχέσεων, Anita A. Chlipala. «Η συζήτηση για την αποκλειστικότητα μπορεί επίσης να σε ενημερώσει νωρίς για το αν κάποιος επιθυμεί το ίδιο πράγμα με εσένα ή όχι».

Διαβάστε περισσότερα εδώ:https://demysblog.gr/sxeseis/1559-pote-einai-i-katallili-stigmi-gia-na-miliseis-gia-apokleistikotita-se-mia-kainoyrgia-sxesi

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More