Ποντικάκια στο Φεγγάρι!

Την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι οι «Αστροναύτες» προσγειώνονται στο θέατρο ACT. Η εξαιρετική ομάδα παιδικού θεάτρου επιστρέφει στην Πάτρα για να παρουσιάσει την νέα της παράσταση «Ποντικάκια στο Φεγγάρι», ένα έργο βασισμένο στο υπέροχο κείμενο της Janet Stanford και της Kathryn Chase Bryer «Mouse on the move» που έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το 2012.

Η Ιστορία
Δύο ποντικάκια που ζούνε σε μια μικρή τρύπα κάτω από τη κουζίνα, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο Φεγγάρι μιας και πιστεύουν ότι είναι ένα τεράστιο τυρί που μπορεί να χορτάσει την πείνα τους. Περνάνε λοιπόν με το αυτοκινητάκι τους μέσα από το καταπράσινο λιβάδι, όπου γνωρίζουν την μαμά πασχαλίτσα, ταξιδεύουν με την βάρκα τους μέχρι το Βόρειο Πόλο για να συναντήσουν έναν χαμένο αστερία και τέλος εκτοξεύονται με τον πύραυλο τους στο φεγγάρι για να ανακαλύψουν το λαχταριστό τυρί που ονειρεύονται.

Η παράσταση
Η απλή και αστεία ιστορία του έργου, η πρωτότυπη ζωντανή μουσική και τα ποικίλα παιχνίδια παρασύρουν τα παιδιά-“ποντικάκια” σε μια διαδραστική παράσταση που στοχεύει στην αισθητηριακή τους διέγερση αλλά και στην ψυχαγωγία τους. Μία παράσταση- ταξίδι στα χρώματα και τα συναισθήματα σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας 1 με 5 ετών.
Θεατρική διασκευή/Σκηνοθεσία/Σκηνικά: Ντίνος Ποντικόπουλος
Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα
Μουσική/Κίνηση-Χορός: Justine Goussot
Αφίσα: Ειρήνη Τσιράκη
Σύμβουλος κατασκευών: Βασίλης Λιακόπουλος
Παίζουν: Justine Goussot, Ντίνος Ποντικόπουλος

Κυριακή 8 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στο θέατρο ACT (Γεροκωστοπούλου 53, Πάτρα).
Τηλέφωνο κρατήσεων: 261 027 2037.

Περισσότερα:

http://www.astronauts-theatre.gr

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More