Ποντικάκια στο Φεγγάρι – Παιδική παράσταση

Ποντικάκια στο Φεγγάρι
Όταν λείπει η γάτα…ταξιδεύουν τα ποντίκια…!
Το θέατρο act με πολλή χαρά υποδέχεται την καινούρια παράσταση της ομάδας «Αστροναύτες» σχεδιασμένη για πολύ μικρές ηλικίες. Ένα ταξίδι στα χρώματα και τα συναισθήματα.

Η Ιστορία

Δύο ποντικάκια που ζούνε σε μια μικρή τρύπα κάτω από τη κουζίνα, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο Φεγγάρι μιας και πιστεύουν ότι είναι ένα τεράστιο τυρί που μπορεί να χορτάσει την πείνα τους. Περνάνε λοιπόν με το αυτοκινητάκι τους μέσα από το καταπράσινο λιβάδι, όπου γνωρίζουν την μαμά πασχαλίτσα, ταξιδεύουν με την βάρκα τους μέχρι το Βόρειο Πόλο για να συναντήσουν έναν χαμένο αστερία και τέλος εκτοξεύονται με τον πύραυλο τους στο φεγγάρι για να ανακαλύψουν το λαχταριστό τυρί που ονειρεύονται.

Η παράσταση

Η απλή και αστεία ιστορία του έργου, η πρωτότυπη ζωντανή μουσική και τα ποικίλα παιχνίδια παρασύρουν τα παιδιά-“ποντικάκια” σε μια διαδραστική παράσταση που στοχεύει στην αισθητηριακή τους διέγερση αλλά και στην ψυχαγωγία τους. Βασισμένη στο υπέροχο έργο της Janet Stanford και της Kathryn Chase Bryer «Mouse on the move» που έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το 2012.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ: https://youtu.be/3D9W0OyTL2U

Ηλικίες-1 με 5 ετών

Θεατρική διασκευή/Σκηνοθεσία: Ντίνος Ποντικόπουλος

Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα

Μουσική/Κίνηση-Χορός: Justine Goussot

Αφίσα: Ειρήνη Τσιράκη

Σύμβουλος κατασκευών: Βασίλης Λιακόπουλος

Παίζουν: Justine Goussot, Ντίνος Ποντικόπουλος

Για μία μόνο παράσταση στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα) την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 12.00

Είσοδος: 7€

Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More