Πολιτιστικές εκδηλώσεις για παιδιά στο Πολύεδρο

Το Σάββατο 23  Φεβρουαρίου στο Πολύεδρο πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις για παιδιά από 5 έως 12 ετών :

  • στις 11.00 – 13.00 στις εκπαιδευτικές δράσεις «Καπέλα και Μάσκες» σε συνεργασία με την Ελένη Βασιλοπούλου και την ομάδα juniorsevents.
  • στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί διαδραστική παράσταση για τα παιδιά με θέμα «Τα Παιδιά σώζουν το Καρναβάλι».

« Ο αρλεκίνος που τον λένε Λίνο μόλις συναντήσει το Καρναβάλι θα διαπιστώσει ότι κάτι σοβαρό έχει προκύψει και δεν υπάρχει η χαρά και το γέλιο!!!  Θα εμφανιστεί η  πριγκίπισσα Σοφία (γνωστή από την  παιδική ταινία) και εκείνη θα αναρωτηθεί για το τι συνέβη στο Καρναβάλι. Τα παιδιά είναι αυτά που θα βοηθήσουν το Καρναβάλι να ξαναβρεί το χαμόγελο και την χαρούμενη καρδιά του. Έτσι, μέσα από μία διαδραστική παράσταση,  ο Λίνο Αρλεκίνο και η πριγκίπισσα Σοφία μαζί με τα παιδιά θα βοηθήσουν βρεθεί ξανά η χαρούμενη πολύχρωμη καρδιά του Καρναβαλιού.

Τα παιδιά απολαμβάνουν το γεύμα τους μαζί με τους γονείς τους και παράλληλα λαμβάνουν μέρος στην παράσταση! Στο τέλος όλα μαζί, παιδιά και πρωταγωνιστές κάνουν ένα υπέροχο καρναβαλικό πάρτι!!!»

Κρατήσεις στο τηλέφωνο του Πολύεδρου (2610 277 342).

Είσοδος 5€.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More