Πες το μ΄ ένα τραγούδι !

Αύριο γιορτάζει η πιο σημαντική γυναίκα της ζωή μας ….η μητέρα μας! Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και μαζί με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα τρυφερό φιλί να της αφιερώσετε και ένα τραγούδι!

Τα παρακάτω τραγούδια είναι αφιερωμένα στην μοναδική “μαμά” και έχουν μία ιστορία να μας πουν!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Μαμά

Μια από τις πιο συγκλονιστικές ερμηνείες του καταξιωμένου τραγουδιστή με στίχους που φέρνουν δάκρυα στα μάτια. «Έβαζες ψεύτικες φωνές, γελούσες κι έκανες πως κλαις κι εγώ παιδί, α ρε μαμά. Πίσω μου τρέχεις μια ζωή με ένα πιάτο και μια ευχή», είναι κάποιοι από τους συγκλονιστικούς στίχους του τραγουδιού.

 

Τάνια Τσανακλίδου – Μαμά γερνάω

Ένα μοναδικό τραγούδι ερμηνευμένο συγκλονιστικά από τη φωνή της Τάνιας Τσανακλίδου. Γράφτηκε για την επιστροφή της στη δισκογραφία μετά το θάνατο της μητέρας της και όταν το ηχογραφούσε στο στούντιο, όλοι όσοι ήταν εκεί έκλαιγαν

Ελένη Τσαρίδου “Μαμά”

Αυτό το κομμάτι το έγραψε για την μητέρα της… ένα μικρό δώρο για τα γενέθλιά της!! Ένας τρόπος έκφρασης για να της πει το πόσο την αγαπάει!

 

Christina Aguilera – «Oh Mother»

Η εξαιρετική φωνή της τραγουδίστριας «ντύνει» με ένα συγκινητικό τρόπο το τραγούδι που αφιερώνει στη μητέρα της , δίνοντας τη δική της υπόσχεση πως δεν έχει σημασία όσο «μεγάλη» και να γίνει, θα είναι πάντα η μία δίπλα στην άλλη.

Carrie Underwood – «Mama’s Song»

Η γνωστή τραγουδίστρια μέσα από τους στίχους εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στη μητέρα της για τα μαθήματα ζωής που της έχει διδάξει και θα τα κρατά πάντα σαν φυλακτό.

 

 

 

 

 

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More