Παρουσίαση βιβλίου “Μάτια στις σκιές” της Αργυρούς Μαρίας Βενιού

Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης, συγγραφέας, θα παρουσιάσει το βιβλίο “Μάτια στις σκιές” της Αργυρούς Μαρίας Βενιού, εκδόσεις Άλλωστε. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό.

Απόσπασμα από το οπισθόφυλλο του βιβλίου
Τι θα έκανες εάν σε κυνηγούσαν σκιώδεις, τρομακτικές παρουσίες σχεδόν όλη σου τη ζωή;
Η Δανάη, διαβαίνοντας ανάμεσα σε κόσμους, ανακαλύπτει τι είναι οι Σκιές και τι θέλουν από εκείνη. Μαζί με ένα πρώην άστεγο κορίτσι και τη μοναδική της φίλη, Ειρήνη, βιώνουν την ανακάλυψη και τον τρόμο που μπήκε ύπουλα στη ζωή τους. Πραγματικότητα και μαγεία υφαίνουν μια επικίνδυνη καθημερινότητα, με προδοσίες και ανατροπές.

Την ακολουθεί μια αβέβαιη κληρονομιά από το παρελθόν, το παρόν δεν μπορεί να το κατανοήσει και το μέλλον της είναι αβέβαιο. Τα σημάδια στο σώμα της, μετά από τους εφιάλτες της, μαζί με μηνύματα από ονειρικούς κόσμους, την κάνουν να καταλάβει ότι η μάχη που έρχεται είναι τόσο σημαντική όσο και αμφίρροπη. Οι Σκιές έχουν επιστρέψει για να μείνουν, πιο δυνατές από ποτέ, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

Bright Side Study Room (Φιλοποίμενος 45)
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019 στις 19.30
Είσοδος ελεύθερη
Ελάχιστη κατανάλωση καφές/ ρόφημα.
Με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Γωνιά του βιβλίου – Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More