Παρουσίαση του βιβλίου “Το λιμάνι των χαμένων γυναικών” της Νάγιας Δαλακούρα

Το Βιβλιοπωλείο Discover και οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος σας προσκαλούν στην παρουσίαση τον βιβλίου “Το λιμάνι των χαμένων γυναικών” της Νάγιας Δαλακούρα στο χώρο του βιβλιοπωλείου, Βούρβαχη 3-5 (Πεζόδρομος μεταξύ Κορίνθου & Μαιζώνος, πίσω από την πλατεία Γεωργίου), την Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 19:30.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Νικολέττα Παλαιολόγου, αρχαιολόγος-μουσειολόγος

Μαρία Σταυροπούλου, νομικός

Αργεντίνικο τάνγκο θα χορέψουν οι:

Μαρία Πετροπούλου & Άγγελος Κενανίδης της ομάδας χορού Tango Dos

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μπουένος Άιρες, 1912.
Η Ρόζα φτάνει στο μεγάλο πόρτο της Νότιας Αμερικής έχοντας επάνω της ακόμα το άρωμα της Σικελίας. Μια μετανάστρια ανάμεσα σε χιλιάδες, που ονειρεύεται μονάχα να στεριώσει, μα αγνοεί ότι η ευτυχία βιάζεται να πετάξει μακριά.

Ο Λουίς, νταής του ισπανικού γκέτο, με ρίζες ανδαλουσιανές, ζει στον υπόκοσμο του λιμανιού και δεν ονειρεύεται ποτέ. Ξέρει ότι εκείνο το λιμάνι θα έχει στέμμα του πάντα τη θλίψη.

Από τη γη της Αίτνας έως τη Γη του Πυρός οι δυο θα βυθιστούν σε ένα περιπετειώδες ταξίδι προσπαθώντας να χορέψουν έξω από τη σκιά τους. Με φόντο τον κόσμο των θρύλων και των ιθαγενών, όπου ο έρωτας και η μαγεία ορίζουν τη μοίρα των ανθρώπων, θα αγωνιστούν σκληρά για ένα κομμάτι ευτυχίας.

Η Νάγια Δαλακούρα γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Δραστηριοποιείται στον χώρο των μουσείων ως επιμελήτρια εκθέσεων και μουσειοπαιδαγωγός. Το λιμάνι των χαμένων γυναικών είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More