Παράσταση “Μόνοι Μαζί Σου”

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 11.30 στο Επίκεντρο μια παράσταση που κανένας γονιός δεν πρέπει να χάσει, μια παράσταση για όλη την οικογένεια.

Στο έργο συμμετέχουν γονείς μαζί με τα παιδιά τους (παιδιά από 15 μηνών έως 4 ετών).

Λίγα λόγια για το έργο…..

Μαμά, μπαμπά έκπληξη! Είμαι εδώ! Θα είμαστε οι τρεις μας, τα δυο μας, μόνοι μας και όλοι μαζί! Από σήμερα θα κάνουμε ένα απλό πείραμα. Θα επαληθεύσουμε αν είναι εύκολο να είστε γονείς. Σας ενημερώνω πώς δεν έχετε πολύ χρόνο και για κάθε στιγμή μας θα δίνουμε μια μάχη. Μαμά, θα μείνεις παιδί; Μπαμπά θα μεγαλώσουμε όλοι μαζί; Ο χρόνος θα είναι υπέρ μας; Το θέμα είναι να μην ξεχνάς πως το πρόβλημα δεν είμαι εγώ!
Η γονεϊκή διαδικασία αποτελεί ένα θεμελιώδες ζήτημα. Ατελείωτα συναισθήματα, αισθήσεις, αναμνήσεις, προσδοκίες, λάθη αναμιγνύονται μέσα από το παρελθόν, προσδιορίζονται στο παρόν και προσδοκούνται στο μέλλον σχηματίζοντας το θεμέλιο για την ανάπτυξη της παιδικής ιδιοσυγκρασίας και της επίγνωσης του γονιού και του ρόλου του. Η υπέρμετρη αγάπη, η απουσία ματαίωσης, η υπερπροστατευτικότητα, η αδυναμία του γονιού να σχηματίσει όρια, η αφοσίωση, η ελπίδα σχηματίζουν έντονες ψυχικές διακλαδώσεις που επηρεάζουν και σηματοδοτούν την συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού αλλά και την προσωπική εξέλιξη του γονιού ταυτόχρονα.

Σύλληψη ιδέας – Κείμενα – Αυτοσχεδιασμοί – Επιμέλεια κίνησης –

Εμψύχωση – Μουσική Επιμέλεια: Γιώτα Ανδρεοπούλου

Σκηνική επιμέλεια – σκηνικά αντικείμενα : Μαρία Βασιλάκη

Σχεδιασμός Προγράμματος – Αφίσας: Νίκος Βασιλείου

Παραγωγή: murmur

Πληροφορίες – Προσκλήσεις: 2610 – 625530

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More