ΟΜΑΔΑ Εφήβων στην Πάτρα

Νέα Ομάδα για Εφήβους, από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, Καλλίπολις
«Παίχτης ή Πιόνι; Εσύ Επιλέγεις!!!»
Η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, Καλλίπολις, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα που δέχθηκε, προτείνει και προσκαλεί εφήβους ηλικίας 15-17 ετών, να συμμετέχουν σε μια ομάδα εφήβων που ξεκινάει στην Πάτρα.
Η ομάδα θα ξεκινήσει τις συναντήσεις την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30-20:30, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από βιωματικά παιχνίδια, να γνωριστούν, να διασκεδάσουν και να επικοινωνήσουν με συνομηλίκους τους για θέματα που τους αφορούν.
Η συμμετοχή στην ομάδα εφήβων είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 2610 623290, 2610 226948 με τις κα. Γιώτα Γεωργοπούλου ή κα. Κουρλέση Ελένη για περισσότερες πληροφορίες. Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More