Οι Σφήκες Πάνε……Πάτρα!

• Η εκδήλωση θεσμός, το υπέροχο τριήμερο που σκοπό έχει την συνάντηση όλων των βεσπαλαβερς σε διάφορες πόλεις φέτος διοργανώνεται στην μαγευτική καρναβαλουπολη από το Vespa Club Achaias την Πάτρα!
• Το ΔΣ και τα μέλη της λέσχης έχουν ετοιμάσει ένα τριήμερο γεμάτο βόλτες και διασκέδαση με στόχο την γνωριμία των επισκεπτών της πόλης μας όπως και του ξακουστού κεφιού της.
• Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να σας φιλοξενήσουμε.
• Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι διότι στα πλαίσια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου χώρου μας που θα έχουν εορταστικό χαρακτήρα με πάρτυ και πολλές εκπλήξεις!!!

• Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Παρασκευή 3 Μαίου 
Από τις 18:00 και μετά σας περιμενουμε και σας καλωσορίζουμε στην Λέσχη μας Μεσολογγίου 9 διπλα από την πλατεία Ψηλα Αλωνια.
Το βραδάκι όλοι μαζί πάμε βόλτα στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης κάτω από τον αρχαίο ιππόδρομο για ποτό, φαγητό ή ακόμα και για ξεφάντωμα.

-Σάββατο 4 Μαίου
Το πρωί στις 10:30 μαζευόμαστε στο πανω μέρος της πλατείας Γεωργίου και αφού κεραστουμε τυρόπιτα υστερα απο το ανάλογο κους κους θα ξεκινήσουμε βεσποπορεία μέσα στην πόλη. Θα σταματήσουμε για φωτογραφίες και θα καταλήξουμε στην παραλία του Ρίου όπου θα γευματισουμε με θέα την Γεφυρα. Ελεύθερο πρόγραμμα ύστερα από το γεύμα και στις 19:00 μαζευομαστε στην Λέσχη για τα εγκαίνια που θα έχουν εορταστικό χαρακτήρα με γεύμα μπουφέ σουβλάκια και πολλά άλλα!!! Θα ακολουθήσει πάρτυ όσο αντέξουμε. Αν κάποιος επιθυμεί να το ξημερώσει η Πάτρα είναι γεμάτη μπαράκια και κλαμπακια για όλα τα γούστα!

-Κυριακή 5 Μαίου 
Το πρωί στις 10:00 μαζευόμαστε στο καφέ Φαρος που είναι και το έμβλημα της λέσχης μας και αφού πιούμε τον καφέ μας θα ξεκινήσει η μεγάλη βεσποπορεία μέσα στην πόλη που θα καταλήξει στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο για ξενάγηση και αναμνηστική φωτογραφία. Λήξη εκδήλωσης ελπίζοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πληροφορίες:
Διεύθυνση Λέσχης: Μεσολογγίου 9 ΤΚ.26224 Πάτρα
Κέρασμα τυρόπιτας: Δημόπουλος Κορίνθου 273
Εστιατόριο γεύματος: Μπινιατα Ποσειδώνος 11 Παραλία Ρίου 12Ε το άτομο με πρώτα και μιξγκριλ.
Εγκαίνια: Ελεύθερος μπουφές, δωρεάν κρασί, σουβλάκια 1Ε, ποτά 4Ε, κοκτέιλ 5Ε, λαχειοφορος.
Καφέ Φάρος: Παράκτια περιοχή απέναντι από τον ναο του Αγίου Ανδρέα
Αρχαίο Ρωμαικο Υδραγωγείο: Μίνι Περιμετρικη.

Τηλ επικοινωνίας:
Πρόεδρος: Γιαννης 6983586544
Αντιπρόεδ: Χρήστος 6944389872

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More