Οι «Μέρες Φωτογραφίας 2019» – Εγκαίνια στις 13 Μαΐου

Η Φωτογραφική Λέσχη Ηδύφως με ιστορία και δράση δέκα ετών στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης, θα συνδιοργανώσει και φέτος το Μάιο τις καθιερωμένες πλέον «Μέρες Φωτογραφίας» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό – Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πατρέων.

Το φετινό Φεστιβάλ περιλαμβάνει την παρουσίαση του έργου των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «Ηδύφως» στην καθιερωμένη πλέον ετήσια έκθεσή τους (φέτος με τίτλο «Φθορά»), τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαΐου 2019 στην Αγορά Αργύρη.

Ακόμα η Φ.Λ.Π. Ηδύφως σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, θα παρουσιάσει την έκθεση του Λεωνίδα Κουργιαντάκη με τίτλο «Συρτάρι ΧΧΙΙ: Φωτογραφίες σε αποσύνθεση», τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαΐου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών στην οδό Μαιζώνος.

Φυσικά και από τις φετινές Μέρες Φωτογραφίας δεν θα λείψει ο «Φωτομαραθώνιος» που προγραμματίζεται για την Κυριακή 12 Μαΐου ενώ κεντρικός ομιλητής του φετινού Φεστιβάλ είναι ο γνωστός φωτογράφος Παύλος Κοζαλίδης.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More