Οι «Μαχητές» επιστρέφουν με την παράσταση «γίρισε.»

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 21:00 στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών οι «Μαχητές» επιστρέφουν αυτή τη χρονιά με την παράσταση «γίρισε.».

Πριν την παράσταση θα προηγηθεί ενημερωτική ομιλία.
Για πέμπτη χρονιά οι νέοι του συλλόγου συναντιούνται επί σκηνής με ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές, μαθητές, μικρούς και μεγάλους, σε μια καλλιτεχνική σύμπραξη σκηνοθετημένη και χορογραφημένη από τη Μαριμίλλη Ασημακοπούλου.
Σκοπός της παράστασης είναι η εξάλειψη στερεότυπων αντιλήψεων και συμπεριφορών, η ευαισθητοποίηση και εξοικείωση του κοινωνικού συνόλου σχετικά με τα άτομα με νοητική υστέρηση.
Μια παράσταση που προσεγγίζει την διαφορετικότητα με αξιοπρέπεια και σεβασμό αναδεικνύοντας τα χαρίσματα και την μοναδικότητα των ατόμων με Νοητική Υστέρηση.
Σας περιμένουμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας αυτή μας την προσπάθεια.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
«Αυτός» , πρωτότοκος γιος ,λαϊκής οικογενείας, με σπουδές στην κοινωνική συναναστροφή αν και λαμπρός μουσικός βιοπορίζεται από την οικοδομή. Δοτικός και αγαπητός στις παρέες και ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό. «Αυτός» όμως, είναι προστάτης της οικογενείας του και οι υποχρεώσεις απαιτούν αυστηρή πειθαρχία.
Ώσπου συναντά «Αυτήν». Την αδελφή του φίλου του. Κόρη καλής οικογενείας, με ταλέντο στην τέχνη της ζωγραφικής και την μουσική. Την ερωτεύεται, την παντρεύεται και αλλάζει τις συνήθειες .
Οι δυο τους θα συγκρουστούν με το οικογενειακό τους περιβάλλον, τις παλιές αντιλήψεις, και τις υποχρεώσεις που πάντα περιμένουν «Αυτόν», και μέσα από μια σειρά τσακωμών, παρεξηγήσεων και κωμικών-τραγικών καταστάσεων το ζευγάρι καταφέρνει να βρει την ευτυχία : «Αυτός» και «Αυτή» γίνονται στο τέλος δυο άνθρωποι που ζουν παθιασμένα την κάθε τους στιγμή κόντρα σε όλους και σε όλα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Cherry’s
Πρωί:10:00-13:00 Απόγευμα: 17:00-21:00
Πλ.Γεωργίου πάνω μέρος.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

You might also like
Comments
Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More